Over ons

Making brands visible!

Laat je inspireren door de reclame oplossingen van DVC Sign. Wij zijn trots op het team specialisten dat voor je klaar staat. Op onze website vind je een overzicht van vele producten en toonaangevende projecten die wij al hebben mogen voldoen. Altijd met passie voor de producten en de wil om het beste resultaat af te leveren. Dit kunnen wij niet zonder de samenwerking met een aantal grote partners.

De Dokkumer Vlaggen Centrale

DVC Sign is onderdeel van de Dokkumer Vlaggen Centrale, in de volksmond ook wel afgekort als DVC. In Dokkum worden al onze vlag- en dundoekproducten geproduceerd. De Dokkumer Vlaggen Centrale is de enige Nederlandse producent met een eigen zeefdruk. Met al meer dan 80 jaar ervaring, grote passie en de nieuwste technieken in huis zorgen zij voor het beste resultaat op het gebied van vlag en doek. Tegenwoordig worden veel doekproducten digitaal gedrukt, ook daarin is DVC groot. Met als speerpunten innovatie en duurzaamheid blijft de Dokkumer Vlaggen Centrale ontwikkelen. Zo lanceerde zij in 2017 als eerste bedrijf ter wereld een duurzame vlag: PETFLAG, gemaakt van 100% gerecyclede petflessen.

De Dokkumer Vlaggen Centrale is grondlegger en stabiele basis voor DVC Sign. Met een nauwe samenwerking versterken wij elkaar en kunnen wij een het totaalplaatje op het gebied van signing leveren.

Holland Mast

Samen met partner Holland Mast maken wij unieke projecten op het gebied van vlaggenmasten. Tevens de huurmasten voor events en citydressing leveren wij in samenwerking met Holland Mast. Hierdoor kunnen wij de beste kwaliteit en het meest complete aanbod leveren. Samen met Holland Mast hebben wij al veel opmerkelijke en unieke projecten mogen afronden. Bekijk de mooie projecten op de website van Holland Mast.