Lichtreclame

Prijs op aanvraag

Laat jouw bedrijfsnaam en logo stralen aan de gevel met lichtreclame! Trek dag en nacht de aandacht van voorbijgangers en zorg voor een professionele en strakke uistraling. DVC Sign levert een oplossing op maat, passend bij jouw bedrijfspand en huisstijl. Vraag direct een offerte op maat aan!

Vraag offerte aan

Lichtreclame voor jouw gevel

Lichtreclame kan op veel verschillende manieren uitgevoerd worden. Onze signmakers zorgen voor een oplossing die past bij jouw uitstraling en bedrijfspand. Maak een professionele indruk bij bezoekers en voorbijgangers door sterke lichtreclame op maat.

Materiaal van lichtreclame

Lichtreclame kan op veel verschillende manieren uitgevoerd worden, passend bij de uitstraling van het pand. Kies voor robuuste lichtbakken van aluminium of kunststof of ga voor doos- of freesletters met ledverlichting. Ook subtiele neonverlichting kan een stoere uitstraling geven aan jouw bedrijfspand. Ga jij voor direct verlicht of indirect, stoer of sierlijk? Wij laten graag de talloze mogelijkheden zien. Onze specialisten geven advies op maat, maar gaan altijd voor de beste kwaliteit materialen met de langste levensduur.

Lichtreclame
Materiaalgebruik
aluminium op kleur gespoten dozen voorzien van Acrysign voorzijde
Montage
door u zelf of door het montageteam van DVC
Duurzame materialen
indien gewenst PVC vrije folies en duurzame Latex inkten

Nog geen reviews, wees de eerste die een review schrijft

DVC Sign - specialist in gevelreclame

Wij brengen de uitstraling van jouw bedrijfspand tot een hoger niveau en zorgen ervoor dat jouw bedrijfslogo de aandacht trekt. Altijd een oplossing op maat voor het beste resultaat.

Waarom lichtreclame van DVC Sign?

  • Je bent verzekerd van de beste kwaliteit lichtreclame met de langste levensduur.
  • Wij denken graag met je mee voor de beste oplossing.
  • Ons ervaren plaatsingsteam monteren jouw gevelreclame met de grootste zorg.

Vraag direct online een offerte aan voor lichtreclame. Wil je meer inspiratie? Bekijk dan onze portfolio of neem contact met ons op voor de mogelijkheden via Wil je advies van onze specialisten? Wij helpen jou graag via +31 (0)20 463 18 27 of het contactformulier.