Akoestische scheidingswanden

Prijs op aanvraag

Scheidingswanden zijn uitermate geschikt om de akoestiek binnen een ruimte te verbeteren. Door de nagalm op te vangen en de akoestiek te verbeteren creeer je een fijne werkplek voor jouw personeel, medewerkers of studenten. Door het design van de scheidingswanden is het een echte toevoeging aan het interieur.

Vraag offerte aan

Akoestische scheidingswanden voor jouw bedrijf

Een goede akoestiek is essentieel voor iedere werkplek. Akoestische scheidingswanden dragen bij aan een fijne akoestiek en esthetiek van een ruimte. Maak jouw kantoorinrichting compleet met een akoestische scheidingswand. De designmogelijkheden zijn oneindig. Van een strakke print tot een haarscherpe foto of een designobject op maat. De specialisten van DVC Sign laten je graag alle maatwerkoplossingen zien in een persoonlijk advies.

Materiaal van akoestische scheidingswanden

Akoestische scheidingswanden kunnen op verschillende manieren worden vervaardigd, helemaal naar jouw wens. Je kan kiezen voor een vrijstaand akoestische frame met een print op doek of een op maat gesneden akoestisch paneel.

Akoestische scheidingswanden

Nog geen reviews, wees de eerste die een review schrijft

DVC Sign - akoestische oplossingen op maat

Onze specialist komt graag langs op locatie om een geluidmeting te doen en jou persoonlijk advies te geven. Veelal is dit een combinatie van verschillende akoestische materialen, helemaal naar jouw wens gepersonaliseerd. Zo komen we tot de beste oplossing in akoestiek en design.

Waarom akoestische oplossing van DVC Sign?

  • Onze specialist komt graag op locatie voor en geluidmeting en advies.
  • Door het bieden van een totaaloplossing voor akoestiek behalen wij het beste resultaat.
  • Altijd hoogwaardige materialen en haarscherpe opdruk.

Wil je meer weten over akoestiek? Neem contact op met onze specialisten via +31 (0)20 463 18 27 of het contactformulier.