Akoestiek

4 producten
Akoestisch behang
Prijs op aanvraag
Akoestische plafondpanelen
Prijs op aanvraag
Akoestische scheidingswanden
Prijs op aanvraag
Akoestische wandpanelen
Prijs op aanvraag

Ben jij op zoek naar een specialistische oplossing in akoestiek? DVC Sign biedt maatwerk oplossingen voor jouw kantoorinrichting of bedrijfspand. Door het doen van specifieke geluidsmetingen op locatie, gaan wij voor de hoogste kwaliteit en de beste oplossing voor jouw bedrijf. Neem contact op met DVC Sign: onze specialist in akoestiek helpt je graag verder!

Op zoek naar een goede akoestiek in jouw bedrijfspand?

Er is veel onderzoek gedaan naar de invloed van geluid op mensen. Het beïnvloedt de gemoedstoestand, de productiviteit en het welzijn van mensen. In stille ruimtes werkt ons geheugen beter en is de focus langer. Met te veel afleiding kunnen we complexe taken niet goed uitvoeren. Niet voor niets is akoestiek een belangrijke pijler voor de inrichting van een kantoorgebouw. Een investering in de akoestiek levert je als bedrijf veel op! Het is namelijk van belang voor het creëren van een comfortabele (werk)omgeving.

DVC Sign is specialist in akoestiek

Door het doen van geluidsmetingen kunnen wij jou een oplossing op maat bieden. Onze specialist komt langs op locatie om door middel van geluidsmeting een hoogwaardige oplossing aan te bieden. Of dit nu is voor een kantoor, showroom of ruimtes in een bedrijfspand: wij gaan voor de beste kwaliteit.

Waarom een akoestische oplossing van DVC Sign?

  • Altijd een maatwerk oplossing voor de hoogste kwaliteit.
  • Specialistisch advies en een geluidsmeting op locatie.
  • Functionaliteit gecombineerd met design; door onze jarenlange ervaring bieden wij producten met een en haarscherpe print.

Neem voor vragen of advies contact met ons op via +31 (0)20 463 18 27 of het contactformulier.