Auto

Prijs op aanvraag

Val op met autoreclame! Wil jij jouw bedrijf laten opvallen en jouw huisstijl buitenshuis herkenbaar doorzetten? Laat dan je auto wrappen door de signmakers van DVC Sign. Van enkel een bedrijfslogo tot full carwrapping of zelfs een ombouw, onze specialisten gaan graag voor je aan de slag!

Vraag offerte aan

Auto laten wrappen door DVC Sign?

Autoreclame is een zeer waardevolle manier van offline reclame. Zorg dat je opvalt en zet je bedrijf herkenbaar en zichtbaar op de kaart met een auto volledig in jouw huisstijl. Onze specialisten hebben ruime ervaring met alle soorten auto's, helemaal naar jouw wens. Is het er één of wil jij jouw volledige wagenpark laten bestickeren? Wij zorgen voor de beste oplossing op maat. Lever jouw eigen ontwerp aan of laat ons een ontwerp maken die past bij jouw huisstijl. Wij zorgen dat jouw boodschap opvalt op de weg!

Materiaal auto stickers

Wij gebruiken hoogwaardige kwaliteit folie om jouw auto te voorzien van een nieuwe look. Behalve standaard bestickering kunnen wij ook getinte folie aanbrengen. Dit houdt de warmte tegen en werk zowel inbraak- als zonwerend. De folie wordt bewerkt met warmte, hierdoor zijn geen naden zichtbaar. Alles voor een superstrak resultaat.

Auto
Folie
hoge kwaliteit Avery & 3M
Montage
in Dokkum, Schagen, Amsterdam of bij u op locatie
Duurzame materialen
indien gewenst PVC vrije folies en duurzame Latex inkten

Nog geen reviews, wees de eerste die een review schrijft

DVC Sign - specialist in autoreclame

Onze specialisten in autoreclame hebben veel ervaring met uiteenlopende voertuigen. Wij kunnen iedere type en model beplakken op de manier zoals jij wenst, van eenvoudig logo van snijfolie tot volledige carwrap.

Waarom auto laten bestickeren bij DVC Sign?

  • Advies op maat, helemaal passend bij jouw huisstijl en bedrijf.
  • Wij zorgen voor een superstrak resultaat, dat lang mooi blijft.
  • Je eigen ontwerp aanleveren of door ons laten maken? Wij weten er wel raad mee.

Vragen? Neem contact op met onze specialisten via +31 (0)20 463 18 27 of het contactformulier.