Reclamezuilen

Prijs op aanvraag

Reclamezuilen hebben een tweeledige functie. Enerzijds bieden reclamezuilen een mogelijkheid om een bedrijf extra goed zichtbaar te maken in de directe omgeving. Anderzijds hebben zuilen een belangrijke functie voor bewegwijzering op bijvoorbeeld bedrijfsterreinen. Graag denken wij met jou mee hoe een zuil jouw bedrijf en uitstraling kunnen versterken.

Vraag offerte aan

Een zuil bestellen bij DVC Sign

Reclamezuilen bestaan in veel verschillende vormen en maten en in verschillende toepassingsmogelijkheden. Gebruik een zuil voor jouw bedrijfspand om jouw openingstijden of acties goed in beeld te brengen of als routingbord op een bedrijventerrein. Val extra op met een zuil met verlichting of ledscherm, zodat jouw boodschap of merk ook in het donker zichtbaar is.

Materiaal van een reclamezuil

Qua materiaal, vorm en kleur zijn de mogelijkheden bijna oneindig. Wij hebben altijd een materiaal dat past bij jouw huisstijl en uitstraling. We plaatsen de reclamezuil in een blok beton, zodat de zuil stevig verankerd staat en bij harde wind niet zal omwaaien. Bekijk voor meer inspiratie en mogelijkheden ook eens ons a href=/portfolio>portfolio.

Reclamezuilen
Materiaalgebruik
aluminium profielen voorzien van duurzame belettering
Montage
door u zelf of door het montageteam van DVC
Type zuilen
maatwerk of standaard leverbare zuilen
Duurzame materialen
indien gewenst PVC vrije folies en duurzame Latex inkten

Nog geen reviews, wees de eerste die een review schrijft

Een reclamezuil op maat

Een reclamezuil is maatwerk. Naast een aantal standaard uitvoeringen in ons assortiment, leveren wij zuilen op maat. Passend bij jouw wensen qua vorm, kleur, materiaal en afwerking. Ook digitale zuilen met interactieve informatie leveren wij graag. Onze specialisten gaan graag met jou in gesprek om een reclamezuil op maat te maken, afgestemd op jouw wensen en budget.

Waarom een reclamezuil bestellen bij DVC Sign?

  • Altijd een reclamezuil die past bij jouw huisstijl en uitstraling.
  • DVC Sign is specialist en heeft veel ervaring met verschillende materialen.
  • Onze specialisten adviseren jou graag over de mogelijkheden.

Bij vragen kan je altijd terecht bij onze specialisten via +31 (0)20 463 18 27 of het contactformulier.