Meubels

Prijs op aanvraag

Steel jij de show met unieke meubels? De specialisten van DVC Sign staan voor je klaar om jou te voorzien van een uniek interieur. Meubels met eigen ontwerp zijn een goede aanvulling op de kantoorinrichting, maar ook zeker een eyecatcher tijdens beurs of evenement. Heb jij een leuk idee? Wij gaan er graag mee aan de slag! Vraag direct een offerte op maat!

Vraag offerte aan

Meubels met eigen ontwerp van DVC Sign?

Meubels vallen op in een ruimte en zijn ideaal om te personaliseren. Laat jouw actie of bedrijfslogo drukken op een interieurstuk en steel gegarandeerd de show! Ideaal als aankleding voor een beurs, kantoorpand, showroom of restaurant.

Materiaal meubels met eigen opdruk

DVC Sign heeft een standaard assortiment met daarin strandstoelen, zitzakken, hockers en poefen. Heb jij een ander opvallend idee voor een meubel met eigen ontwerp? Wij kunnen (bijna) alles bedrukken en kunnen niet wachten om voor jou aan de slag te gaan. De meubels van DVC Sign zijn uniek en haarscherp geprint en kunnen tegen een stootje.

Meubels

Nog geen reviews, wees de eerste die een review schrijft

DVC Sign - specialist in interieur en inrichting

Maak jouw inrichting compleet met meubelstukken helemaal passend in jouw huisstijl. DVC Sign zorgt voor een haarscherpe opdruk en een naadloze aansluiting op jouw huisstijl en design.

Waarom meubels bestellen bij DVC Sign?

  • Altijd hoogwaardige kwaliteit en haarscherpe opdruk.
  • DVC Sign heeft een zeer groot assortiment om jouw aankleding uniek en opvallend te maken.
  • Bijna niets is onmogelijk; heb jij een leuk idee? Onze specialisten denken graag met je mee om tot het beste resultaat te komen.

Vragen? Neem contact op met onze specialisten via +31 (0)20 463 18 27 of het contactformulier.