Spandoek met frame

Prijs op aanvraag

Jouw boodschap duidelijk in strak in beeld? Een spandoek met frame is hiervoor de ideale oplossing. Voor zowel kortdurende acties als permanente boodschappen is een spandoek met frame zeer geschikt. Altijd gemaakt van hoogwaardige doek of PVC een haarscherpe opdruk. Vraag direct een offerte aan voor meer informatie.

Vraag offerte aan

Spandoek met frame bestellen bij DVC Sign?

Met een spandoek met frame zet jij jouw boodschap gegarandeerd in de kijker. Of dit nu gigantisch op de gevel is van een bedrijfspand of als zelfstaand reclamemateriaal of aankleding tijdens een evenement. Het is tevens een duidelijke en strakke manier op jouw huisregels duidelijk in beeld te brengen.

Materiaal van een spandoek met frame

Laat jouw boodschap opvallen. Het frame is gemaakt van een stevige steigerbuis constructie met daarin een gespannen zeildoek. Afhankelijk van jouw vraag bieden wij de meest geschikte oplossing aan, altijd van de beste kwaliteit en met een haarscherpe opdruk. Lever zelf je ontwerp aan of laat ontwerpen door onze specialisten. De constructie kan gemonteerd worden aan de gevel of geleverd worden als staand object. Dankzij deze constructie is het doek eenvoudig te wisselen, zodat je altijd een accurate boodschap toont.

Spandoek met frame

Nog geen reviews, wees de eerste die een review schrijft

DVC Sign - Specialist in doekproducten

Door de samenwerking met onze collega's van De Dokkumer Vlaggen Centrale. hebben wij de expertise in huis als het gaat om drukken van doekproducten. Wij denken graag met je mee om tot het beste resultaat te komen, altijd passend bij jouw huisstijl en wensen.

Waarom een spandoek met frame bij DVC Sign bestellen?

  • Altijd hoogwaardige kwaliteit en een haarscherpe opdruk.
  • Onze specialisten denken graag met je mee voor een oplossing in huis.
  • Door productie in Nederland kan jouw bestelling snel geleverd worden.

Vragen? Neem contact op met onze specialisten via +31 (0)20 463 18 27 of het contactformulier.