Wandbekleding

Prijs op aanvraag

Wil jij een unieke foto of print op jouw wand plaatsen? De specialisten van DVC Sign zorgen voor het beste resultaat. Altijd haarscherp geprint en duurzaam. Onze specialisten geven jou het graag advies voor het gebruik van materialen voor een optimaal resultaat. De mogelijkheden zijn eindeloos, zo is er altijd een oplossing die bij jou en jouw bedrijfspand past.

Vraag offerte aan

Wandbekleding bestellen bij DVC Sign?

Heb jij een muur die wat aandacht kan gebruiken? Zorg dat jouw kantoor helemaal in stijl ingericht is met een foto of uniek design aan de wand. Met de oneindige mogelijkheden die DVC Sign biedt, is er altijd een oplossing voor jou. Onze specialisten denken graag met je mee om tot het beste resultaat te komen, altijd van hoogwaardige kwaliteit en met een haarscherpe bedrukking.

Materiaal voor wandbekleding

Afhankelijk van de vraag en de ruimte denken onze specialisten graag met je mee wat het beste materiaal is om jouw wandbekleding in uit te voeren. Denk hierbij bijvoorbeeld aan muurstickers, (naadloos) behang of akoestisch behang, folie of een textielframe. Altijd passend in jouw huisstijl en op maat gemaakt naar jouw wensen en eisen. Gegarandeerd met een haarscherpe opdruk en van hoogwaardige kwaliteit.

Wandbekleding

Nog geen reviews, wees de eerste die een review schrijft

DVC Sign - Specialist in bedrijfsaankleding

Onze specialisten denken graag met je mee om tot de beste oplossing te komen. Passend in de look and feel die voor ogen hebt in jouw bedrijfspand, kantoor of showroom. Het totaalplaatje is belangrijk om tot een fijne sfeer en (werk)omgeving te komen.

Waarom wandbekleding bestellen bij DVC Sign

  • De mogelijkheden zijn eindeloos, onze specialisten denken graag met je mee en komen met een oplossing op maat.
  • Zelf aanbrengen of laten doen? Het ervaren plaatsingsteam neemt je graag de lasten van het plaatsen uit handen.
  • Altijd hoogwaardige kwaliteit en haarscherp geprint.

Meer inspiratie nodig? Bekijk ons portfolio. Heb je vragen? Neem contact op met onze specialisten via +31 (0)20 463 18 27 of het contactformulier.