Aankleding Tentoonstelling GIF!

Aankleding Tentoonstelling GIF!

Een unieke tentoonstelling met alleen maar giftige dieren; dat vraagt om een stoere en strakke aankleding. De heldere kleuren van giftige dieren staan hierin centraal en moeten uit de ruimte en van het pand spatten. Het Natuurmuseum Fryslan vroeg ons om van begin tot eind mee te denken met de aankleding van deze tentoonstelling. Wij vertellen je graag meer.

De tentoonstelling GIF!

De tentoonstelling GIF! moet een groots spektakel worden, uniek voor het Natuurmuseum Fryslan. De bezoekers staan oog in oog met diverse giftige dieren, zoals spinnen en slangen. Daarnaast zijn er interactieve spellen aanwezig. Een unieke tentoonstelling waarbij groots uitgepakt wordt met levende dieren en veel informatie over GIF! In de natuur. Omrop Fryslan publiceerde een leuk artikel over de tentoonstelling.

De signmakers aan het werk

Voor de tentoonstelling GIF is een algehele signing nodig, van aankleding op de gevel van het authetieke pand in Leeuwarden tot duidelijke informatiepanelen in het museum zelf. En dat alles in zeer heldere kleuren, helemaal passend in de huisstijl van de tentoonstelling.

De specialisten van DVC Sign zijn van begin tot eind betrokken bij de aankleding van de tentoonstelling. Ter plaatse hebben wij met het Natuurmuseum een briefing gedaan en alles ingemeten. Daarna zijn wij aan de slag gegaan met de productietekeningen en de voorstellen voor de ontwerpen. Na akkoord hebben wij alle benodigde items geproduceerd en heeft ons ervaren plaatsingsteam alle materialen met veel zorg gemonteerd. Voor het Natuurmusuem is het enkel nog het openen van de deuren en het verwelkomen van de bezoekers.

Helaas moet de laatste stap door het corona-virus op zich wachten. De tentoonstelling is slechts beperkt open geweest in 2020. Zodra de musea weer open zijn kan de tentoonstelling bezocht worden tot en met 30 juli 2021.

Tentoonstelling GIF!
Tentoonstelling GIF!

Materialen van DVC Sign

Onze specialisten bieden graag een totaalplaatje met diverse materialen, om tot het beste resultaat te komen. Zo zijn er diverse roll up banners en beachvlaggen geplaatst voor zichtbaarheid van de tentoonstelling en hebben wij nieuwe baniervlaggen ontworpen voor de bestaande baniermasten. De gevel is bekleed met haarscherp geprinte Dibond borden. Voor de informatievoorziening tijdens de tentoonstelling zijn full colour backlit panelen gebruikt in verlichte vitrinekasten. De specialisten hebben met veel zorg de juiste producten en materialen bij elkaar geplaatst voor een volledige ervaring.

Signing gaat verder dan materialen alleen; het gaat om het totaalplaatje van A tot Z.

Het totaalplaatje en de beleving; dat is nou precies waar onze specialisten goed in zijn. Ben jij ook op zoek naar een totaaloplossing als het gaat om aankleding of design? Of het nu gaat om een bedrijfspand, tentoonstelling beurs of totaal wat anders; onze specialisten kunnen niet wachten om met jou in gesprek te gaan. Neem contact met ons op voor meer informatie en een offerte op maat.

Van idee tot plaatsing, onze ervaren specialisten staan voor je klaar!
Van idee tot plaatsing, onze ervaren specialisten staan voor je klaar!