Bewegwijzering bedrijvenpark Hoogtij

Bewegwijzering bedrijvenpark Hoogtij

Een goede bewegwijzering is essentieel voor de infrastructuur op een bedrijventerrein. Voor de gevestigde bedrijven is het van belang dat de navigatie op het park duidelijk en overzichtelijk is, zodat bezoekers en leveranciers de juiste locatie eenvoudig kunnen vinden. De specialisten van DVC Sign hebben de routingborden en bewegwijzering op Bedrijvenpark HoogTij een goede make-over gegeven.

Verouderde en beschadigde bewegwijzering is ontzettend vervelend voor bezoekers aan een bedrijventerrein. Daarom de vraag van het management van bedrijventerrein HoogTij of wij de bewegwijzering op het terrein een flinke update kunnen geven. Daaronder valt een nieuwe bordenplan, de huidige verouderde materialen vervangen en nieuw materiaal plaatsen. En dit alles in een strakke huisstijl, passend bij het algehele design van het bedrijventerrein.

Van schets tot plaatsing

Om deze opdracht te inventariseren zijn onze specialisten eerst ter plaatse geweest om al het huidige materiaal en de situatie te inventariseren. Met deze informatie is een nieuw ontwerp voorgesteld en een nieuw bordenplan en vlekkenplan. Na akkoord van de opdrachtgever zijn wij aan de slag gegaan met de productie van de benodigde materialen. Ten slotte heeft ons plaatsingsteam alle materialen op de juiste locaties geplaatst; alles voor een goede zichtbaarheid.

DVC Sign – De kracht van de totaaloplossing

Voor dit project hebben we voornamelijk gebruik gemaakt van aluminium kokerconstructies voorzien van sandwichplaat en vinyl belettering, maar de mogelijkheden voor bewegwijzering in routing zijn eindeloos. Wij hebben altijd een materiaal of oplossing in huis die bij jou en jouw stijl past.

Onze specialisten kunnen niet wachten om jouw project met succes af te ronden. Onze kracht ligt in het totaaladvies, wij denken graag mee om tot het beste resultaat te komen en stoppen pas als het resultaat helemaal naar wens is. Heb jij ook bewegwijzering nodig voor een bedrijventerrein, evenemententerrein of pand? Neem gerust contact met ons op over de mogelijkheden die DVC Sign biedt.