Een blind spandoekframe voor indrukwekkende gevelreclame

Een blind spandoekframe voor indrukwekkende gevelreclame

Een strakke en chique uitstraling voor de vernieuwde XXL Showroom van Gartenlüx! Voor de aanbieder in terrasoverkappingen was een blind spandoekframe dé oplossing. Een mooi voorbeeld van strak reclamemateriaal van DVC Sign met eenvoudig verwisselbaar doek.

Gartenlüx is al meer dan 25 jaar aanbieder van hoogwaardige- en duurzame terrasoverkappingen. Medio maart opent de XXL Showroom in Venlo met maar liefst 2500 m2 showroom en daarmee de grootste van Europa! Op de vorige showroom bestonden de reclame-uitingen aan de gevel uit een spandoek met frame, maar deze nieuwe showroom vraagt om een oplossing met extra cachet! Door het toepassen van een spandoek met een zogeheten blind frame, is het resultaat een chique en sterk reclame-oppervlak met hoge zichtbaarheid.

Voor Gartenlux heeft DVC Sign een spandoek met een lengte van 9 meter en een hoogte van 2,5 meter geproduceerd. Ons ervaren montageteam heeft dit grote geheel aan de damwand muurconstructie gemonteerd.

Met een blind spandoekframe hangt een spandoek altijd strak aan de gevel!

Het spandoek met een blind frame geeft extra klasse aan de uitstraling aan een pand. Het doek hangt altijd strak aan de gevel en er zijn geen bevestigingsmaterialen zichtbaar. Een voordeel van het PVC-doek is dat deze eenvoudig vervangen kan worden. Zo is er altijd een passende boodschap zichtbaar op de gevel, passend bij het seizoen of een actie.

Wil jij ook opvallen met een spandoek aan de gevel? Onze specialisten vertellen je graag meer over de mogelijkheden. Neem contact met ons op voor meer informatie en een offerte op maat. Onze specialisten helpen je graag om jouw ideeën tot werkelijkheid te maken!