Citydressing voor de Amsterdam Marathon

Citydressing voor de Amsterdam Marathon

Met één van de snelste marathonparcoursen ter wereld is de Amsterdam Marathon een evenement van wereldklasse. Met jaarlijks ruimt 45.000 deelnemers op drie verschillende afstanden uit meer dan 140 landen behoort dit tot een van de grotere evenementen van Nederland. DVC Sign mag al een aantal jaar de aankleding voor dit grootse evenement verzorgen. Een goede citydressing tijdens zo'n evenement is onmisbaar. Wij vertellen je met trots wat wij doen om dit evenement tot een succes te maken.

Volledige aankleding van route en terrein

Een evenement als de Amsterdam Marathon aankleden heeft nogal wat voeten in aarde. Behalve het Olympisch stadion, staat tijdens dit evenement de hele stad op zijn kop. Het Olympisch stadion wordt uitgebreid aangekleed met mega doeken, diverse zuilen en routingborden. Door de gehele stad en langs de 42 kilometer lange route worden spandoeken geplaatst met reclame- en sponsormateriaal. Informatiebanners zijn nodig om de deelnemers en toeschouwers van de juiste informatie te voorzien en er wordt op diverse manieren bewegwijzering aangebracht om ervoor te zorgen dat de navigatie in de stad en op het evenemententerrein voor deelnemer en toeschouwer duidelijk is. Een grootschalig opdracht waar veel diverse materialen in hun sterkste toepassing worden neergezet.

Ook de sponsoren verwachten duidelijk zichtbaar te zijn op het evenement, zowel live als tijdens de uitzending op TV. Onze specialisten hebben de vraag van de organisatie als de beste weten om te zetten tot een fantastisch resultaat.

TCS Amsterdam Marathon; een evenement van wereldklasse

TCS Amsterdam marathon is er trots op dat zij deelnemers uit meer dan 140 landen mogen verwelkomen. DVC Sign levert daarom een landenvlag voor iedere vertegenwoordigde nationaliteit, om iedereen een warm welkom te heten. De huurvlaggen en bijhorende huurmasten zijn een unieke service van DVC Sign en worden geleverd met plaatsing op locatie. Behalve dat dit een warm welkom is voor de aanwezige deelnemers geeft dit natuurlijk een spectaculair gezicht. Een sterke en complete aankleding is ontzettend belangrijk om een evenement tot een groot succes te maken.

De Signmakers staan voor je klaar

Doordat wij totaalaanbieder op het gebied van signing zijn, weten wij als geen ander om een project als deze tot een groot succes te maken. Wij coördineren de citydressing van A tot Z. Van het schrijven van een plan naar aanleiding van de vraag van de opdrachtgever tot het monteren en later demonteren van alle materialen; we ontzorgen de organisatie van het evenement volledig. En we doen dit met trots.

DVC Sign ontzorgt je van A tot Z als het gaat om citydressing!

Citydressing van DVC Sign

Ben jij ook op zoek naar aankleding voor een grootschalig evenement of beurs? Wij kunnen niet wachten om jou hiermee te helpen. Door onze ervaring en beschikking tot veelzijdige materialen kunnen wij jouw evenement van A tot Z aankleden. Neem contact op met onze specialisten voor meer informatie en een offerte op maat. Neem contact met ons op via het contactformulier of telefonisch via +31 (0)20 463 18 27 en wij gaan graag met jou in gesprek.