Goed zichtbaar met sterke gevelreclame

Goed zichtbaar met sterke gevelreclame

Een nieuw pand vraagt ook om nieuwe gevelreclame. Het nieuwbouwpand van ROVC Techcenter in Ede hebben wij voorzien van robuuste gevelreclame. Duidelijk zichtbaar en perfect passend bij de algehele uitstraling van het pand.

De opdrachtgever vroeg ons om passende doosletters te leveren voor de voor- en achtergevel van het nieuwbouwpand. Geheel compleet met een hoge zichtbaarheid en verlichting. Voor dit project hebben wij ter plaatse een opname gedaan, daarna zijn onze specialisten aan de slag gegaan om een aantal voorstellen te kunnen doen aan de opdrachtgever, in verschillende prijs-kwaliteitsklasses. Na akkoord van de aannemer zijn wij de doosletters gaan produceren en hebben wij deze gemonteerd aan de nieuwbouwgevel van het bedrijf.

De doosletters, vervaardigd uit aluminium en gespoten in gewenste kleur, zijn geplaatst op de voorzijde en achterzijde van de gevel. Aan beide kanten is ook verlichting aangebracht op de letters, de bekabeling is weggewerkt achter de gevelbeplating. Dit alles geeft het pand een robuuste en strakke uitstraling, helemaal naar de wens van de opdrachtgever.

Ben jij ook op zoek naar gevelreclame en ben je benieuwd naar de diverse mogelijkheden? Neem dan contact op met onze specialisten voor meer informatie. Wij laten je graag de diverse mogelijkheden zien, helemaal passend bij de uitstraling van jouw pand en huisstijl. Wij gaan altijd voor oplossingen op maat voor het beste resultaat.

Doosletters bij daglicht
Doosletters bij daglicht