Rebranding kantorenpand Sketch House: Volledige indoor en outdoor signing

Rebranding kantorenpand Sketch House: Volledige indoor en outdoor signing

Onlangs is het kantorenpand Sketch House volledig gerenoveerd. Voor de productie en montage van alle signing in en om het pand is DVC Sign ingeschakeld. Een complete klus: van vlag tot toiletbestickering. Wij nemen je graag mee in het proces!

Een nieuwe jas voor Sketchhouse

Sketch House is de naam van het bedrijfspand gelegen op het bedrijventerrein ‘De Randstad’ in Almere. Het pand is in eigendom van RVE Vastgoed, heeft een vloeroppervlakte van circa 4.545 m2 en is begin 2021 volledig en duurzaam gerenoveerd. RVE vastgoed verhuurt dit kantorenpand als een nieuw concept, waar meerdere ondernemers zich kunnen vestigen. Qua feeling is het niet het “standaard kantorenpand”, maar juist een fijne en inspiratievolle werkplek. Een grote renovatie als deze gaat hand in hand met rebranding. In samenwerking met Fransje Calf van Frenchie Studio produceerde én monteerde DVC Sign de complete signing van A tot Z, zowel in als om het pand.

Goed zichtbaar met een logo aan de wand en op glas
Goed zichtbaar met een logo aan de wand en op glas

Van gevelreclame tot bewegwijzering

Fransje Calf ontwikkelde de huisstijl en uitstraling van alle materialen die gebruikt zijn om de merkidentiteit zichtbaar te maken. De sigmakers van DVC Sign hebben de complete productie en montage van alle materialen gedaan. De signing bestond onder andere uit baniermasten, entreezuilen, raambelettering en privacyfolie, parkeerborden, deurbelettering en freesteksten. Een complete opdracht met een (nieuwe) merkidentiteit als belangrijk uitgangspunt. Het eindresultaat is een frisse en stijlvolle look voor een hoogwaardig, duurzaam kantorenpand. Klaar om ondernemers een fijne en inspiratievolle plek te bieden!

DVC Sign: Making brands visible

Heb jij ook een bedrijfspand die een rebranding kan gebruiken? DVC Sign is specialist in signing en maatwerk. Van gevelreclame tot kantoorinrichting: onze sign experts staan voor je klaar! Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Een fijne en inspiratievolle werkplek
Een fijne en inspiratievolle werkplek