Rijdende etalage voor de Bijenkorf

Rijdende etalage voor de Bijenkorf

Een uniek project voor de Bijenkorf! Want één van de vrachtwagens van DVC Sign is tijdelijk omgebouwd tot een rijdende etalage. Een rijdende etalage? Jazeker, je leest het goed! Lees meer over deze sfeervolle actie voor de feestdagen.

Denken in oplossingen

Veel mensen doen hun kerstinkopen dit jaar online, waardoor de befaamde December-etalages van de Bijenkorf ongezien blijven. Daar had de Nederlandse rapper Glen Faria een oplossing voor! De zanger reisde op 7 en 8 december met een vleugel en zijn stem door het hele land in deze rijdende Bijenkorf-etalage, om naar de mensen toe te komen en zo iedereen zich bijzonder te laten voelen in aanloop naar de feestdagen. Op deze manier kon hij zelf ook veilig blijven optreden.

Voor zijn tweedaagse tour door het land schreef hij, in samenwerking met de Bijenkorf, een nieuw nummer: “Goed dat jij er bent”.

Hoe kwam de rijdende etalage tot stand?
De zijwanden zijn vervangen door transparante wanden en de buitenzijde is volledig gewrapped in de huisstijl van de winkel. De binnenzijde is voorzien van kerstversiering, verlichting en een vleugel. Ten slotte nam Glen Faria plaats achter zijn piano en de rijdende etalage is een feit! Een unieke actie en echte eyecatcher!

Glen Faria in de rijdende etalage van de Bijenkorf
Glen Faria in de rijdende etalage van de Bijenkorf

Heb je zelf ideeën voor het inzetten van deze rijdende etalage of andere unieke voertuigreclame? DVC Sign helpt je graag met het uitwerken van een origineel idee.