Nieuw bij DVC: Rubber Non-Skid

Nieuw bij DVC: Rubber Non-Skid

Rubber Non Skid is een nieuw nieuw product bij DVC en voor veel toepassingen inzetbaar. De ontwikkeling van deze nieuwe doeksoort is tot stand gekomen door de specifieke vraag van Leen Bakker. Zij wilden voor de Designdagen een stoel flap-over die stevig is en goed blijft liggen over de (rug)leuning van stoel of bank. De specialisten van de Dokkumer Vlaggen Centrale en DVC Sign zijn met dit vraagstuk aan de slag gegaan om een goed product te kunnen leveren.

De case van Leen Bakker

De vraag van onze klant is kort en krachtig. Een stoel flipover die blijft liggen én een boodschap duidelijk in beeld brengt. Het materiaal moet geschikt zijn om over een leuning te hangen en blijven liggen; een soort antislip dus. Een dusdanig materiaal heeft DVC Sign noch de Dokkumer Vlaggen Centrale in het assortiment. De doekspecialisten hebben daarom dit materiaal speciaal voor deze case ontwikkelt. Met een rubberen onderkant en een strakke polyglans druklaag blijft de flipover strak liggen en is de boodschap van de klant helder en haarscherp in beeld.

Productontwikkeling bij DVC

Ontdek de nieuwste doeksoort van DVC in het leaflet. Breng jouw merk ook onder de aandacht. Heb jij een goed idee op dit doet toe te passen? Wij zijn benieuwd en informeren je graag over de mogelijkheden. Of vraag geheel vrijblijvend een sample aan!