Zichtbaar van afstand met een spectaculair reclamebord

Zichtbaar van afstand met een spectaculair reclamebord

Een reclamebord zet je niet zomaar neer, daar moet over nagedacht worden. Het bord moet niet alleen zichtbaar zijn en bestand tegen de weersinvloeden, veelal moet er ook voldaan worden aan de omgevingsvergunningsplicht. Ook daarin voorzien wij onze klanten graag.

Van idee tot plaatsing

De vraag van een vaste klant om een reclamebord van 10 bij 5 meter te plaatsen laten wij natuurlijk niet lopen. Voor deze klant hebben we eerder met veel plezier en succes bewegwijzering op een bedrijventerrein aangelegd.

Het reclamebord moet van een afstand duidelijk leesbaar zijn en opvallen. Daarnaast moet het materiaal bestand zijn tegen de Nederlandse weersinvloeden. Een van onze specialisten is ter plaatse geweest op locatie om een opname te doen en de mogelijkheden te bespreken. Daarna is al het papierwerk voldaan en hebben wij de benodigde vergunning voor de klant aangevraagd. Vervolgens hebben wij een productietekening gemaakt, passend bij de huisstijl en design van de klant. Na het produceren heeft ons ervaren plaatsingsteam het gigantische reclamebord geplaatst. Een degelijke steiger was hierbij geen overbodige luxe.

Dibond; de lichtgewicht topper

Er is hiervoor gekozen voor Dibond panelen voorzien van een full colour bedrukking. Dibond is licht van gewicht en heeft weinig tot geen last van vervorming bij verschillende weersinvloeden. Met een full colour bedrukking staat de boodschap haarscherp en duidelijk leesbaar in beeld. De stevige houten constructie zorgt ervoor dat het bord goed op zijn plaats blijft.

De Specialisten van DVC Sign stoor voor je klaar; van idee tot uitvoering

Wil jij ook graag opvallen met een reclamebord, maar heb je geen idee wat de voorwaarden hiervoor zijn of welke materialen er nodig zijn? Neem dan contact met ons op voor meer informatie en een offerte op maat. Onze specialisten helpen je graag om jouw ideeën tot werkelijkheid te maken.