Stijlvolle lichtreclame voor Luzac College Rotterdam

Stijlvolle lichtreclame voor Luzac College Rotterdam

Het Luzac college is de grootste particuliere middelbare school van Nederland, met in totaal 18 vestigingen in heel Nederland. In 2020 is het Luzac College Rotterdam verhuisd naar een ander pand, gelegen aan de Willem Ruyslaan. Het betreft een voormalig bankgebouw met een stijlvolle en statige uitstraling. Aan ons de taak om op dit mooie pand bijpassende lichtreclame te plaatsen met een hoge attentiewaarde.

Passend bij het pand en met een hoge attentiewaarde; dat was de vraag van de opdrachtgever. Verlichting in de letters is daarom een must. Onze specialist is ter plaatse gegaan om een opname te doen. Daarna zijn er diverse voorstellen en mogelijkheden met bijbehorende kosten uitgewerkt en voorgelegd aan de opdrachtgever. Om de opdrachtgever te ontzien hebben wij de vergunningsaanvraag gedaan. Na de productie van de doosletters hebben wij uiteindelijk de lichtreclame gemonteerd op de gevel van het statige gebouw.

De stijlvolle en opvallende doosletters zijn vervaardigd uit aluminium. De zijkanten zijn voorzien van de gewenste kleur en de voorkant is vervaardigd uit acrylaat. Het beeldmerk is beplakt met de doorzichtige folie, om ervoor te zorgen dat deze perfect aansluit met de huisstijlkleuren van Luzac. De doosletters zijn inwendige voorzien van duurzame ledverlichting voor een hoe attentiewaarde. Omdat er niet geboord mag worden in de gevel is de bekabeling weggewerkt in het kokerframe achter de letters. Het kokerframe is gespoten in de kleur van de gevelstenen, zodat dit in daglicht niet storend is.

Door de inwendige led-verlichting hebben deze doosletters een hoge attentiewaarde
Door de inwendige led-verlichting hebben deze doosletters een hoge attentiewaarde

De doosletters en het pand zijn voor elkaar gemaakt; alsof het nooit anders geweest is. De stijlvolle en statige uitstraling van het gebouw past helemaal bij de visie van Luzac. Wij hebben het plaatje compleet mogen maken. Wil jij ook unieke lichtreclame op jouw gevel? Vraag dan een offerte op maat aan voor jouw bedrijfspand, onze specialisten denken graag met je om tot het beste resultaat te komen.