Voertuigreclame voor groot wagenpark

Voertuigreclame voor groot wagenpark

Voertuigreclame zorgt voor een hoge zichtbaarheid en goede herkenbaarheid. En laat die herkenbaarheid nou ontzettend belangrijk zijn voor onze klant ShareNow, de eigentijdse autoverhuurder in Nederland, met meer dan 100 auto’s in bezit.

De vraag voor de bestickering was eenvoudig; een dergelijke beplakking die voldoet aan hoogwaardige kwaliteitseisen. De folie moet strak en chique zijn en het logo duidelijk in beeld. Een leuke opdracht voor een wagenpark bestaande uit 100 huurauto’s, in allerlei verschillende formaten en klassen.

Voor deze opdrachtgever hebben wij samples gemaakt, passend bij de huisstijlkleuren van het bedrijf. Overeenkomende kleuren en een sterke huisstijl en herkenbaarheid zijn immers ontzettend belangrijk. Na akkoord hebben wij alle belettering geproduceerd en het volledige wagenpark voorzien van folie op onze locatie in Amsterdam. Een tevreden klant en een project waar wij trots op mogen zijn.

Wil jij ook gebruik maken van voertuigreclame? Daar weten wij wel raad mee! Van eenvoudig logo uit snijfolie tot volledige fullcolour carwrapping, onze specialisten helpen je graag. Wij gaan altijd voor het beste resultaat, passend bij jouw wensen en huisstijl. Neem contact met ons op voor meer informatie en een offerte op maat.