Wat is signing?

Wat is signing?

Dat DVC naast vlaggen veel meer doet, hopen we met DVC Sign steeds bekender te maken. We kunnen namelijk heel veel: waaronder signing! Maar wat houdt het nou precies in?

Signing: de wereld van visuele marketing

Het woord signing is overgenomen vanuit het Engels en betekent signaal of teken, maar het kan praktisch worden uitgelegd als visuele marketing. Het heeft namelijk alles te maken met het communiceren met de klant via teksten en beelden.

Signing wordt gebruikt als term om alle fysieke communicatiemiddelen te beschrijven die worden ingezet door een bedrijf, merk of winkel om hun klant te bereiken. Commerciƫle signing levert een bijdrage aan de communicatie tussen bedrijf en hun klant, zoals sign in de vorm van verkeersborden voor communicatie tussen weggebruikers zorgt.

Door middel van sign krijgt een bedrijf, merk of winkel een eigen gezicht. Dit zorgt voor herkenbaarheid en snelle identificatie bij klanten en relaties. Om ervoor te zorgen dat de signing van een bedrijf naar een succes leidt, is het belangrijk dat dit overal in het bedrijf terugkomt passend bij de huisstijl. Dit wil zeggen dat er consistent en duidelijk gebruik gemaakt moet worden van kleuren, teksten en beelden. Als dit succesvol gebeurt, worden de naamsbekendheid en de merkwaarde van een bedrijf vergroot.

Sign producten

DVC Sign heeft veel opties voor het toepassen van signing voor jouw bedrijf en levert verschillende vormen van sign, zoals voertuigreclame, wayfinding, gevelreclame, spandoeken, drukwerk, XL printing, bedrijfskleding, vlaggen, masten en freeswerk. Naast ons vaste assortiment denken we ook graag met je mee over andere mogelijkheden!

Signen kan ingezet worden voor promotie van nieuwe bedrijven of kan ingezet worden voor het vergroten van de naamsbekendheid van een gevestigd bedrijf. Jouw onderneming wordt hierdoor zo onderscheidend mogelijk neergezet en het zal zorgen voor een sterk imago. Door middel van sign zal jouw bedrijf, winkel of merk opvallen, mensen in beweging brengen of mensen inspireren.

Zelf opvallen met signing?

Wil je zelf opvallen met signing? Neem dan geheel vrijblijvend contact met onze signingspecialisten op. We adviseren je graag.