Balies

Prijs op aanvraag

Val op met uniek beursmateriaal! DVC Sign staat klaar om jouw beursstand te voorzien van unieke aankleding. Kies een balie die bij jou past, altijd van de beste kwaliteit met een haarscherpe print, passend bij jouw huisstijl. Vraag direct online een offerte op.

Vraag offerte aan

Balie bestellen bij DVC Sign?

Om op te vallen op een beurs of evenement heb je uniek beursmateriaal nodig. Het is belangrijk dat de aankleding van jouw stand één geheel is en dat het materiaal helemaal in het plaatje past van jou huisstijl. Val op met de producten van DVC Sign, onze specialisten helpen jou graag op weg met de aankleding van jouw beursstand.

Materiaal van balies

Wij hebben een groot assortiment aan balies, er is altijd een oplossing de nij jou past. Eenvoudig op te zetten en makkelijk mee te nemen. Altijd voorzien van jouw huisstijl, zeer kleurecht en haarscherp geprint.

Balies

Nog geen reviews, wees de eerste die een review schrijft

DVC Sign - specialist in beursaankleding

Wij hebben veel ervaring met opvallende beurspresentatie en beursmateriaal. Onze specialisten helpen je graag met het creëren van een complete beursaankleding, helemaal passend bij jouw huisstijl en bedrijf.

Waarom een balie bestellen bij DVC Sign?

  • Onze specialisten helpen je graag met een oplossing op maat.
  • Wij hebben alles in huis om een complete aankleding te leveren voor een beurs of evenement.
  • Altijd hoogwaardige kwaliteit en jouw logo en huisstijl haarscherp geprint.

Vragen? Neem contact op met onze specialisten via +31 (0)20 463 18 27 of het contactformulier.