Huurmasten

Prijs op aanvraag

Huurmasten nodig voor de aankleding van beurs of event? DVC heeft het in huis! Diverse maten en modellen beschikbaar, inclusief plaatsing en montage indien gewenst. Ons ervaren team van specialisten helpt je graag met de aankleding van beurs en event. Vraag direct een offerte op maat via de website.

Vraag offerte aan

Vlaggenmasten of baniermasten huren?

Masten zijn kostbaar in aanschaf. Heb jij tijdelijk masten nodig voor bijvoorbeeld een beurs of evenement? DVC Sign heeft diverse huurmasten in huis! Geen beurs of event is hetzelfde, vraag daarom een offerte op maat aan. Onze specialisten denken graag met je mee voor de beste oplossing om een onvergetelijke indruk achter te laten met jouw evenement.

Materiaal van huurmasten

De huurmasten die wij voornamelijk verhuren zijn aluminium cilindrische masten met een lengte van 6 of 7 meter, geschikt voor rechtformaat en hoogformaat vlaggen. Daarnaast hebben wij ook baniermasten in de verhuur. Plaats de mast in de grond of een beton ballast bak. Indien gewenst kunnen wij bijpassende huurvlaggen of bedrukte vlaggen meeleveren.

Huurmasten

Nog geen reviews, wees de eerste die een review schrijft

DVC Sign - eventaankleding op maat

Wij helpen je graag van A tot Z bij de aankleding van beurs of event. In samenwerking met Holland Mast hebben we alles in huis als het gaat om vlaggenmasten en baniermasten. Indien gewenst plaatsen en monteren wij al het citydressingmateriaal.

Waarom citydressing van DVC Sign?

  • Wij hebben veel ervaring en alle materialen in huis om een eventaankleding tot in de puntjes te verzorgen.
  • Het team van DVC Sign ontzorgt je wanneer jij wil, van het uitdenken van een plan tot aan de montage van materialen.
  • Altijd hoogwaardige materialen en de beste kwaliteit.

Wil je meer weten over onze huurmasten? Neem contact op met onze specialisten via +31 (0)20 463 18 27 of het contactformulier.