Huurvlaggen

Prijs op aanvraag

Jouw event aankleden met vlaggen van de wereld? Wij hebben het in huis! Huurvlaggen zorgen voor een warm welkom voor internationale bezoekers en deelnemers. De huurvlaggen zijn van hoogwaardige kwaliteit en te bestellen in diverse maten. Vraag direct een offerte aan via de website.

Vraag offerte aan

Huurvlaggen bestellen bij DVC Sign

Jouw event of gebeurtenis aankleden met één of meerdere huurvlaggen? DVC Sign heeft het in huis! Zorg voor een (inter)nationaal tintje van jouw event met vlaggen van de wereld. Vlaggen geven een mooie aankleding aan het event. Goede kwaliteit huurvlaggen zijn vaak kostbaar en dat is zonde voor tijdelijk gebruik. Maak daarom gebruik van de aantrekkelijke huurvoorwaarden van DVC Sign.

Materiaal van bedrijfsvlaggen

Huurvlaggen zijn in verschillende soorten en maten te bestellen, er is altijd een oplossing die bij jou past. De vlaggen zijn van hoogwaardige kwaliteit en zeer kleurecht. Indien gewenst komt ons plaatsingsteam ter plaatse om de vlaggen in de mast te hangen.

Huurvlaggen

Nog geen reviews, wees de eerste die een review schrijft

DVC Sign - Specialist in eventaankleding

Samen met de Dokkumer Vlaggen Centrale en Hollandmast hebben wij alles in huis om jouw event van A tot Z aan te kleden. Naast huurvlaggen bieden wij ook huurmasten en zijn wij groot in het bedrukken van allerlei materialen zoals spandoeken, borden en stickers. Wij bieden aantrekkelijke huurvoorwaarden en gaan voor het beste resultaat.

Waarom huurvlaggen bij DVC Sign bestellen?

  • Altijd de beste materialen tegen aantrekkelijke voorwaarden.
  • Onze specialisten staan voor je klaar wanneer je wilt. Van het uitdenken van een plan tot montage.
  • Door onze ruime assortiment kunnen wij een totaaloplossing aangaande eventaankleding bieden.

Vragen? Neem contact op met onze specialisten via +31 (0)20 463 18 27 of het contactformulier.