Plattegrondbord

Prijs op aanvraag

Met een plattegrondbord voor jouw bedrijfspand of -terrein zorg je voor een duidelijke navigatie. Het zorgt ervoor dat bezoekers, medewerkers, klanten en leveranciers eenvoudig kunnen navigeren in jou pand en draagt bij aan een sterke bewegwijzering. DVC Sign maakt plattegrondborden op maat, vraag nu een offerte aan via de website.

Vraag offerte aan

Plattegrondbord voor jouw bedrijf of terrein

Een plattegrondbord is onderdeel van een bewegwijzeringsplan en een goed hulpmiddel om de looproutes en navigatie binnen en pand duidelijk te maken. Klanten en bezoekers kunnen eenvoudig bepalen wat de beste route is om op plaats van bestemming te komen. Uitgevoerd in herkenbaar design en passend in de gewenste huisstijl.

Materiaal van plattegrondborden

Plattegrondborden kunnen in verschillende soorten en maten worden uitgevoerd, helemaal naar jouw wens en uitstraling die jij voor ogen hebt. Een plattegrondbord kan worden uitgevoerd met of zonder verlichting en van diverse materialen. Onze specialisten vertellen je graag meer over de mogelijkheden.

Plattegrondbord

Nog geen reviews, wees de eerste die een review schrijft

DVC Sign - specialist in bewegwijzering

Om een sterke bewegwijzering in een pand of op een terrein te verwezenlijken, zullen er meerdere stappen onderomen worden. De specialisten van DVC Sign helpen je graag met het maken van een sterke bewegwijzering. Van het maken van een vlekkenplan tot het monteren van alle producten, ons team van specialisten staat voor je klaar.

Waarom plattegrondbord van DVC Sign?

  • DVC Sign heeft alles in huis voor het beste resultaat.
  • Onze specialisten adviseren je graag over de mogelijkheden en materiaalkeuzes.

Neem contact op met onze specialisten voor meer informatie via +31 (0)20 463 18 27 of het contactformulier.