Routingborden

Prijs op aanvraag

Een duidelijke routing of bewegwijzering is essentieel in een (groot) bedrijfspand, op bedrijventerreinen en evenementen. Routingborden zijn dan ook in vele vormen en maten te leveren, als totaalplaatje voor het optimale navigatiegemak voor bezoekers, medewerkers en leveranciers van jouw locatie. Wij leveren graag een oplossing op maat, vraag een maatwerk offerte aan bij onze specialisten.

Vraag offerte aan

Bewegwijzering voor jouw bedrijf of terrein

Op veel plekken kom je routingborden tegen, op parkeerterreinen en -garages, in gebouwen en op grote bedrijven- en evenemententerreinen. Bewegwijzeringsborden zijn essentieel om gasten, bezoekers en medewerkers op een prettige manier te laten navigeren. Van klein gebouw tot groot terrein; routing is altijd een klus op maat. Afhankelijk van de grootte en de complexiteit van het vraagstuk bieden wij een offerte op maat, geen project is hetzelfde. Onze vakmensen kunnen, indien gewenst, de producten netjes en snel plaatsen.

Materiaal van routingborden

Afhankelijk de opdracht of het vraagstuk adviseren onze specialisten jou graag met het over het gebruik van diverse materialen. Veelal worden verschillende materialen en producten ingezet om tot een resultaat te komen, dat helemaal past bij jouw wensen en huisstijl. Indien gewenst voorzien van verlichting, zodat de navigatie dag en nacht goed zichtbaar is. Reclamezuilen, bordjes, informatieschermen, routingborden, parkeerbordjes; wij leveren het totaaloplossing als het om bewegwijzering gaat.

Materiaalgebruik
afhankelijk van de uitvoering uit Forex / Aluminium / Dibond / Trespa / Acrysign
Montage
door u zelf of door het montageteam van DVC
Duurzame materialen
indien gewenst PVC vrije folies en duurzame Latex inkten

Nog geen reviews, wees de eerste die een review schrijft

DVC Sign - specialist in bewegwijzering

Onze specialisten hebben veel ervaring op het gebied van bewegwijzering. Van klein kantoorpand tot complexe bedrijventerreinen, wij hebben alles in huis om een fijne en duidelijke routing aan te brengen. Het gebruikersgemak is uitgangspunt en wij zorgen dat de look and feel aansluit bij de huisstijl en jouw wensen.

Waarom bewegwijzering door DVC Sign laten leveren

  • DVC Sign zorgt voor een professionele uitvoering van jouw bewegwijzering.
  • Onze specialisten gaan voor de totaaloplossing; een combinatie van diverse materialen en producten voor het beste resultaat.
  • Wij hebben vakmensen in dienst die voor jou de producten net en snel kunnen plaatsen.

Wij zorgen voor een goed product tegen een aantrekkelijke prijs. Op zoek naar inspiratie of advies? Bekijk dan ons projectportfolio of neem contact met ons op.