Lichtbakken

Prijs op aanvraag

Val dag en nacht op met lichtbakken met jouw bedrijfslogo. Lichtbakken zijn een ideale manier om jouw logo duidelijk zichtbaar op de gevel te monteren. Prijstechnisch is deze manier van lichtbakken een goede keus. Vraag direct een offerte op maat aan via de webshop voor jouw bedrijf

Vraag offerte aan

Lichtbakken bestellen

Ben je op zoek naar sterke lichtreclame voor aan de gevel? Lichtbakken zijn een stijlvolle en goede optie om lichtreclame op jouw gevel uit te voeren. Trek dag en nacht de aandacht van voorbijgangers en laat zien waar jouw bedrijf gevestigd is. De specialisten van DVC Sign helpen je graag verder. Altijd de beste lichtbakken met het mooiste resultaat.

Materiaal van de lichtbak

Lichtbakken worden uit hoogwaardig aluminium gemaakt in diverse vormen. Deze vorm van lichtreclame kan zowel haaks als recht uitgevoerd worden en zijn voorzien van duurzame ledverlichting. Ook ideaal om een winkelcentrum of winkelstraat te voorzien van identieke gevelreclame met eigen bedrijfslogo.

Lichtbakken

Nog geen reviews, wees de eerste die een review schrijft

DVC Sign - Specialist in gevelreclame

Waarom lichtbakken bestellen bij DVC Sign?

  • De specialisten van DVC Sign staan voor je klaar voor advies en een offerte op maat.
  • Altijd de beste kwaliteit producten met een lange levensduur.

Vraag direct online een offerte aan voor jouw lichtbak op maat. Wil je advies van onze specialisten? Wij helpen jou graag via +31 (0)20 463 18 27 of het contactformulier.