Doosletters

Prijs op aanvraag

Een professionele uitstraling van een bedrijfspand begint bij een sterke gevelreclame. Wees zichtbaar en trek de aandacht van voorbijgangers met doosletters. Deze manier van gevelreclame geeft een chique uitstraling en wordt uitgevoerd naar in jouw gewenste kleur en stijl. Vraag een offerte op maat bij onze specialisten.

Vraag offerte aan

Doosletters bestellen bij DVC Sign

Doosletters vergroten de zichtbaarheid van je merk buitenshuis, maar kunnen ook een stijlvolle manier zijn om jouw pand aan te kleden. Doosletters, ook wel boxletters genoemd zijn duurzaam en bedoeld voor langdurig gebruik.

Materiaal van doosletters

Doosletters zijn driedimensionale letters en figuren, verkrijgbaar in iedere vorm. Doosletters worden op maat gemaakt in elke gewenste vorm en kleur en zijn bedoeld voor langdurig gebruik. De doosletters kunnen uitgevoerd worden in verschillende materialen,met optioneel verlichting direct of indirect. Zorg er voor dat jouw logo en bedrjifpand dag en nacht opvalt. In tegenstelling tot lichtbakken zijn doosletters subtieler en chiquer qua uitstraling, maar vaak ook kostbaarder. Passend bij de uitstraling van jouw bedrijfspand en bedrijf bieden wij advies op maat. Zo komen we tot het beste resultaat.

Doosletters
Materiaalgebruik
aluminium op kleur gespoten dozen voorzien van Acrysign voorzijde
Montage
door u zelf of door het montageteam van DVC
Duurzame materialen
indien gewenst PVC vrije folies en duurzame Latex inkten

Nog geen reviews, wees de eerste die een review schrijft

DVC Sign - specialist in gevelreclame

Doosletters zijn een goede manier om jouw bedrijfsnaam en -logo in beeld te brengen en onafscheidelijk verbonden met jouw huisstijl. Onze specialisten denken graag met je om tot de beste oplossing te komen, helemaal in lijn met jouw huisstijl en passend bij het pand en bedrijf.

Waarom doosletters bestellen bij DVC Sign?

  • Ga voor een strakke uitstraling en goede zichtbaarheid dag en nacht.
  • De specialisten van DVC Sign denken graag met je mee om tot het beste resultaat te komen.
  • Hoogwaardige kwaliteit en de langste levensduur.

Vragen? Neem contact op met onze specialisten via +31 (0)20 463 18 27 of het contactformulier.