Bestelbus

Prijs op aanvraag

Bestelbus reclame zorgt ervoor dat jouw bedrijf opvalt. Zo ben je ook op de weg zichtbaar én herkenbaar. Reclame op jouw bedrijfswagen zorgt voor een professionele uitstraling. Wil jij jouw bestelbus bestickeren? Onze specialisten staan voor je klaar. Van eenvoudige boodschap of bedrijfslogo tot full carwrap, geef jouw bestelbus de uitstraling die bij je past. Vraag online een offerte aan via de webshop van DVC.

Vraag offerte aan

Bestelbus bestickeren door DVC Sign

Ben je op zoek naar geschikte reclame voor de bestelbus van jouw bedrijf? Vraag dan een offerte aan via de webshop van DVC Sign. Onze specialisten maken graag een offerte op maat, op basis van jouw wensen. Lever zelf een ontwerp aan of laat een ontwerp maken door onze specialisten, geheel passend bij de huisstijl van jouw bedrijf. Wij zorgen ervoor dat de autoreclame netjes en duurzaam op jouw bus wordt bevestigd. Altijd hoogwaardige kwaliteit en lange levensduur.

Materiaal van de bestelbus bestickering

De autostickers van DVC Sign zijn zeer strak en duurzaam, waardoor het resultaat lang mooi blijft en geschikt is voor langdurig gebruik. Met de huidige generatie folies is alles mogelijk. Van snijteksten tot fullcolour print, onze specialisten weten er wel raad mee. Verkoop jij jouw bestelbus? De folie is makkelijk te verwijderen. Het heeft geen negatieve invloed op de waarde van jouw bestelbus.

Folie
hoge kwaliteit Avery & 3M
Montage
in Dokkum, Schagen, Amsterdam of bij u op locatie
Duurzame materialen
indien gewenst PVC vrije folies en duurzame Latex inkten

Nog geen reviews, wees de eerste die een review schrijft

DVC Sign - Specialist in autobestickering

Ga voor een auto die perfect bij jouw bedrijf past en het onderdeel is van jouw huisstijl en professionele uitstraling. Het bestickeren van een auto is een precieze klus. Onze specialisten hebben ervaring met alle modellen en type auto's voor het beste resultaat. Van simpele boodschap tot volledige bestickering; je hoeft enkel de digitale proef goed te keuren en wij gaan aan de slag!

Waarom jouw bestelauto laten bestickeren door DVC Sign?

  • Onze specialisten hebben jarenlange ervaring met het beplakken van auto's en bestelbussen in alle soorten en maten.
  • Je bent verzekerd van de beste kwaliteit met de langste levensduur.
  • DVC zorgt voor het totaalplaatje: Het beste resultaat die aansluit bij jouw huisstijl.

Vraag direct online een offerte aan voor bestelbus reclame. Wil je advies van onze specialisten? Wij helpen jou graag via +31 (0)20 463 18 27, onze chat of het contactformulier.