Vrachtwagen

Prijs op aanvraag

Zorg dat jouw bedrijf zichtbaar is onderweg met vrachtwagenreclame! Wil je de naamsbekendheid van jouw bedrijf of merk vergroten met reclame op een vrachtwagen? Breng jouw boodschap op groot formaat in beeld. Onze specialisten staan voor je klaar met advies op maat, geen opdracht is ons te gek. Vraag een offerte op via de website en onze specialisten nemen contact met je op.

Vraag offerte aan

Vrachtwagenreclame bestellen bij DVC Sign

Trek de aandacht van andere weggebruikers met reclame op een vrachtwagen. Van eenvoudige boodschap door middel van snijletters tot volledige metamorfose met doek of folie. De specialisten van DVC Sign brengen jouw wensen en ideeën graag tot werkelijkheid. Lever jouw ontwerp aan of laat ontwerpen door de signmakers van DVC Sign.

Reclamemateriaal voor jouw vrachtwagen

Het wrappen van een vrachtwagen is een specialistische klus. Onze sigmakers hebben alles in huis om tot het beste resultaat te komen. Wij hebben ervaring met verschillende materialen zoals doek, plaatmateriaal en folies om jouw bedrijfswagen om te toveren tot een waardevol communicatiemiddel.

Vrachtwagen
Folie
hoge kwaliteit Avery & 3M
Montage
in Dokkum, Schagen, Amsterdam of bij u op locatie
Duurzame materialen
indien gewenst PVC vrije folies en duurzame Latex inkten

Nog geen reviews, wees de eerste die een review schrijft

DVC Sign - specialist in voertuigreclame

Met onze ervaring in het wrappen van grote voertuigen, van bakwagen tot vrachtwagen tot touringcar, gaan wij geen uitdaging uit de weg. Wij staan te popelen om voor jou aan de slag te gaan en jouw wensen tot werkelijkheid te brengen.

Waarom vrachtwagen bestickeren door DVC Sign?

  • Zelf ontwerp aanleveren of door ons laten ontwerpen? Wij zorgen altijd voor het beste resultaat.
  • DVC Sign heeft veel ervaring met verschillende methodes en materialen.
  • Je bent verzekerd van de beste kwaliteit met de langste levensduur.

Wil je in contact komen met de specialisten van DVC Sign om jouw wensen te bespreken? Vraag dan een offerte aan of neem contact met ons op via +31 (0)20 463 18 27 of het contactformulier.