Akoestisch behang

Prijs op aanvraag

Wil jij een goede start maken met akoestisch materiaal? Kies dan voor akoestisch behang. Doordat je in één keer de gehele muur meeneemt, is hiermee op akoestisch gebied winst te behalen. Daarnaast heeft het behang een isolerende en egaliserende werking en is het te bestellen in ieder willekeurig design of print. Ideaal om een bedrijfsruimte of kantoorpand mee aan te kleden.

Vraag offerte aan

Akoestisch behang van DVC Sign

Een goede akoestiek is voor een ruimte erg belangrijk. Of dit nu in een woning, bedrijfspand of kantoorruimte is, een goede akoestiek beïnvloedt de gemoedstoestand en het concentratievermogen op een positieve manier. Met akoestisch behang kleed je daarnaast de ruimte sfeervol aan. Een akoestische oplossing is vaak een combinatie van verschillende materialen, passend bij de stijl en uitstraling van de ruimte. Onze specialist geeft je graag advies op maat, voor het beste resultaat.

Materiaal van akoestisch behang

Door de egaliserende werking van het behang hoeft de muur niet eerst gecorrigeerd te worden, maar kan het behang in één keer op een ruwe ondermuur gemonteerd worden. Daarnaast geeft het materiaal een isolerende werking. Het behang kan naar wens in iedere kleur of print geprint worden. Of ga voor een haarscherpe foto aan de muur, te bestellen tot formaten van 3 meter bij 12 meter, voor een naadloos resultaat.

Akoestisch behang

Nog geen reviews, wees de eerste die een review schrijft

DVC Sign - specialist in akoestische oplossingen

Akoestiek gaat verder dan alleen een product. Wil jij de algehele akoestiek in een kantoorpand of andere bedrijfsruimte verbeteren? Onze specialist komt graag bij jou langs op locatie voor een geluidmeting en advies op maat. Zo behalen wij het beste resultaat.

Waarom akoestisch behang bestellen bij DVC Sign?

  • DVC Sign biedt indien gewenst specialistisch advies en geluidmeting op locatie voor het beste resultaat.
  • Altijd hoogwaardige materialen en haarscherpe opdruk.
  • Door de egaliserende en isolerende werking is dit product multifunctioneel.

Meer weten? Neem contact op met onze specialisten via +31 (0)20 463 18 27 of het contactformulier.