Akoestische wandpanelen

Prijs op aanvraag

Met een akoestisch wandpaneel krijg je een hoogwaardige oplossing in akoestiek én design. Wil je een ruimte voorzien van een betere akoestiek? Onze specialisten komen graag langs op locatie om een specialistische meting te doen van jouw kantoor of bedrijfspand. Hierdoor bieden wij een maatwerk oplossing, voor de best mogelijke akoestiek in jouw bedrijfsruimte. DVC Sign levert producten met een hoogwaardige kwaliteit en een haarscherpe bedrukking.

Vraag offerte aan

Akoestische wandpanelen bestellen?

Wandpanelen maken de omgeving prettig voor medewerkers, bezoekers en klanten. Een ‘hard’ interieur heeft een lange nagalm en wekt irritatie en vermoeidheid op. Met akoestische wandpanelen zorg je voor een stillere, gepersonaliseerde omgeving. Met een akoestisch wandpaneel heb je iets kleurrijks aan de muur en het verbetert meteen de akoestiek in de ruimte.

Materiaal van akoestische wandpanelen

Akoestische panelen hebben als basis een aluminium textielframe en worden voorzien van een logo, afbeelding of ontwerp naar keuze. De geluiddempende laag wordt gemaakt van geluid absorberend materiaal voor een optimaal resultaat. Het geheel wordt afgemaakt met een textieldoek met jouw gepersonaliseerde bedrukking, altijd haarscherp gedrukt en zeer kleurecht.

Akoestische wandpanelen

Nog geen reviews, wees de eerste die een review schrijft

DVC Sign – specialist in akoestische oplossingen

Wil jij jouw gehele kantoor of bedrijfpand voorzien van een goede akoetiek?m Door het doen van specialistische metingen op locatie komen wij tot een advies op maat, gebaseerd op jouw specifieke vraag en wensen. DVC Sign gaat voor de beste kwaliteit en persoonlijk advies om zo tot de meest geschikte oplossing te komen.

Waarom een akoestisch wandpaneel bestellen bij DVC Sign?

  • Altijd een maatwerk oplossing voor de hoogste kwaliteit.
  • Specialistisch advies en hoogwaardige geluidmeting.
  • Functionaliteit samen met design; door onze jarenlange ervaring bieden wij producten met een hoogwaardige kwaliteit en een haarscherpe print.