Akoestische plafondpanelen

Prijs op aanvraag

Akoestische plafondpanelen zijn een ideale stap naar de beste akoestiek in een ruimte. Een plafond is een groot oppervlak, waar vaak voldoende ruimte is om de akoestiek in een ruimte te verbeteren. Of het nu gaat om een restaurant, een kantoor of een kinderdagverblijf: Akoestische plafondpanelen zorgen voor meer rust, een betere verstaanbaarheid en minder last van geluid en nagalm. Onze specialisten staan voor je klaar met een offerte op maat.

Vraag offerte aan

Akoestische plafondpanelen bestellen?

Een goede akoestiek in een ruimte is ontzettend belangrijk voor het creëren van een prettige omgeving voor medewerkers, bezoekers en klanten. Door het bewust verlagen van de nagalm met akoestische materialen maak je de omgeving prettig. Omdat een plafond veelal bestaat uit een groot onbenut oppervlak, is het ideaal om deze ruimte de benutten voor een akoestische oplossing. Ook voor plafonds met raampartijen kunnen wij designoplossingen leveren om de akoestiek te verbeteren.

Materiaal van akoestische plafondpanelen

Door de talloze mogelijkheden bieden wij niet alleen een akoestische oplossing, wij zorgen ervoor dat het qua design ook een meerwaarde is voor de ruimte. Een akoestisch plafondpaneel kan geleverd worden in de stijl die bij jouw ruimte past. Dit kan een eenkleurig oppervlak zijn, maar ook een design print. De mogelijkheden zijn eindeloos.

Akoestische plafondpanelen

Nog geen reviews, wees de eerste die een review schrijft

DVC Sign - Specialist in akoestische oplossingen

Wil je de akoestiek in een ruimte verbeteren? Onze specialist komt graag langs op locatie voor een geluidsmeting en advies op maat. Zo behalen wij een optimaal resultaat in akoestiek, helemaal naar jouw wens en passend in de look en feel van jouw (bedrijfs)pand.

Waarom akoestische plafondpanelen bestellen bij DVC Sign?

  • Specialistisch advies op locatie voor het beste resultaat.
  • DVC Sign maakt gebruik van hoogwaardige kwaliteit materialen.
  • Wij leveren totaaloplossingen in akoestiek, voor het beste resultaat.

Meer weten? Neem contact op met onze specialisten via +31 (0)20 463 18 27 of het contactformulier.