Pick up balie

Vanaf € 76,00 € 91,96 incl.btw

Jouw winkel open voor het afhalen van bestellingen? Wij zorgen dat jij er klaar voor bent! Met deze pick up balie creëer je een duidelijk afgiftepunt voor jouw winkel. Deze balie is eenvoudig op te zetten en past in de deuropening van jouw winkelpand. Vraag direct een offerte aan via de website.

Lees meer
€ 45,- bij afname vanaf 25 stuks (prijs excl. btw en verzendkosten) Vraag offerte aan

Een pick up balie voor jouw winkel

Met een afgiftepunt in jouw huisstijl zorg je voor herkenbaarheid. Jouw klanten weten direct waar ze hun bestelde items kunnen afhalen. Daarnaast is er, indien gewenst, ruimte om coronamaatregelen duidelijk in beeld te brengen.

Materiaal van de pick up balie

De balie is gemaakt van stevig reboard karton. Dit materiaal is stevig en kan tegen een stootje, maar is ook prijstechnisch een goede keuze. Staat jouw balie op een plek waar er mogelijk veel weersinvloeden van toepassing zijn? Geen probleem, wij kunnen ook een balie leveren van een ander materiaal.

Pick up balie
Materiaal
Reboard 16 mm
Afmeting
1000 x 965 mm (bxh)

Nog geen reviews, wees de eerste die een review schrijft

DVC Sign - specialist in interieuroplossingen

Wij hebben de materialen en kennis in huis op het gebied van indoor en outdoor signing. De specialisten van DVC Sign denken graag met je mee om jou het beste product te leveren. Doordat wij onze eigen productieafdeling hebben, kunnen wij de gevraagde producten snel leveren.

Waarom een pick up balie bestellen bij DVC Sign?

  • Door onze eigen productie kunnen wij de balie snel leveren.
  • Onze specialisten denken graag met je mee, daardoor leveren wij het product dat bij je past.
  • DVC Sign heeft een volledig assortiment, daardoor kunnen wij jou compleet voorzien van materialen om jouw winkel verantwoord te openen.

Vraag direct online een offerte aan. Wil je advies van onze specialisten? Wij helpen jou graag via +31 (0)20 463 18 27 of het contactformulier.