Plafondplaten

Prijs op aanvraag

Wil jij een kantoorruimte of bedrijfspand met systeemplafond sfeervol aankleden? Met deze plafondpanelen creëer je een een prettige sfeer voor medewerkers, klanten en bezoekers. De plafondpanelen zijn te bedukken met een afbeelding naar keuze, zodat ook het plafond helemaal bij de rest van jouw inrichting past. Vraag nu een offerte op maat aan.

Vraag offerte aan

Plafondplaten met foto of eigen print bestellen?

Een fijne sfeer en inrichting van een ruimte zorgt ervoor dat men zich prettig voelt in de omgeving. Plafondplaten kunnen bijdragen aan een fijne sfeer, een bedrijfspand is immers een plek waar mensen vaak gedurende lange tijd aanwezig zijn. Door het personaliseren van de plafondplaten creëer je prettige ruimtes voor medewerkers, bezoekers en klanten.

Materiaal van akoestische plafondpanelen

De verlichte plafondpanelen zijn eenvoudig te installeren in een systeemplafond. Door de haarscherpe opdruk geven de plafondpanelen prettig licht en wordt de illusie van "frisse lucht" gewekt. Onze specialisten adviseren je graag over de juiste maten en materialen.

Plafondplaten

Nog geen reviews, wees de eerste die een review schrijft

DVC Sign - Specialist in bedrijfsaankleding

Een fijne en unieke bedrijfsaankleding is vaak een combinatie van meerdere producten en materialen. DVC Sign helpt je graag verder op het gebied van bedrijfsaankleding, om tot een perfect totaalplaatje te komen. Wij beschikken over een groot assortiment producten en materialen, om voor jou tot de beste oplossing te komen.

Waarom plafondplaten bestellen bij DVC Sign?

  • DVC Sign maakt gebruik van hoogwaardige kwaliteit materialen.
  • Wij leveren totaaloplossingen op het gebied van bedrijfsaankleding, voor het beste resultaat.

Meer weten? Neem contact op met onze specialisten via +31 (0)20 463 18 27 of het contactformulier.