Textielframes

Prijs op aanvraag

Textielframes zijn zeer veelzijdig in gebruik. DVC Sign levert textielframes voor aan de wand, hangend en vrijstaand. Zo bieden wij altijd een product geschikt voor jou. Verhoog de sfeer in een kantoorruimte of bedrijfspand of gebruik een textielframe in een showroom of beurs om een boodschap over te dragen. Van tijdelijke aard of voor langdurig gebruik, een textielframe is multifunctioneel inzetbaar. Altijd van hoogwaardige kwaliteit en met een haarscherpe print.

Vraag offerte aan

Textielframe bestellen bij DVC Sign?

Een textielframe is een stijlvol en eenvoudig product voor het interieur. Zorg voor een sfeervol object of laat jouw aanbiedingen zien met een stijlvolle textielframe aan de muur. te bestellen van kleinformaat tot een volledige wand.

Materiaal van textielframes

Een textielframe bestaat uit een aluminium frame in de kleur wit, grijs, of zwart. Het textieldoek is uitgerust met een pees, waardoor het doek eenvoudig te vervangen is. Het textiel wordt altijd haarscherp gedrukt in levendige kleuren, voor het mooiste resultaat. Indien gewenst kan de textielframe worden voorzien van duurzame ledverlichting, zo valt jouw boodschap nog beter op. Wil je ook de akoestiek in een ruimte verbeteren? Bekijk dan ook onze akoestische wandpanelen. De textielframes zijn eenvoudig te monteren met een eenvoudige montagehandleiding.

Nog geen reviews, wees de eerste die een review schrijft

DVC Sign - Specialist in textielframes

Door onze samenwerking met de doekspecialisten van de Dokkumer Vlaggen Centrale, leveren wij altijd de hoogste kwaliteit doekproducten, haarscherp geprint en zeer kleurecht. Zo past de opdruk helemaal in jouw huisstijl en design.

Waarom bestellen bij DVC Sign?

  • Altijd hoogwaardige kwaliteit en een haarscherpe opdruk.
  • Onze specialisten denken graag met je mee voor het beste resultaat.
  • De doeken worden in ons beheer geprint, hierdoor kunnen wij zeer snel leveren, indien gewenst.

Neem contact op met onze specialisten voor meer informatie via +31 (0)20 463 18 27 of het contactformulier.