Dibond

Prijs op aanvraag

Heb jij plaatmateriaal nodig dat licht van gewicht, maar wel heel sterk is? Ga dan voor dibond plaatmateriaal. Dibond, ook wel sandwichplaat genoemd, is zeer veelzijdig in toepassing; van straatbord, tot muur- of gevelbekleding tot informatieborden. Altijd met haarscherpe bedrukking, zodat jouw boodschap duidelijk zichtbaar is. Vraag direct een offerte op via de website.

Vraag offerte aan

Plaatmateriaal van Dibond bestellen

Ben je ook op zoek naar een reclamebord, een gevelbord of een plaat voor aan de muur in jouw bedrijfspand? Dibond is zeer veelzijdig inzetbaar en te bestellen van klein tot groot formaat. Met een haarscherpe fullcolour print trekt dit materiaal gegarandeerd de aandacht. Zet jouw bedrijfslogo of boodschap krachtig neer of versier jouw bedrijfspand met een haarscherpe print. Altijd in jouw huisstijl en design.

Het materiaal Dibond

Dibond wordt ook wel snadwichtplaat genoemd en is een combinatie van aluminium en kunststof. Dit materiaal is leverbaar in verschillende formaten, kwaliteit en dikte. Het materiaal laat zich eenvoudig verwerken in diverse vormen en wordt door het duurzame karakter veel gebruikt aan bedrijfs- of kantoorgevels. Het materiaal kent een minimale 'werking' door warmteverschillen. Voorzien van een fullcolour print ben je voor jaren gegarandeerd van een sterke uitstraling.

Dibond
Materiaal
Aluminium sandwich panelen op kleur te verkrijgen
Belettering
Belettering dmv folie of direct te printen
Bewerking
Eenvoudig te verwerken in contouren
Duurzaamheid binnen
Duurzaamheid binnen vele jaren
Duurzaamheid buiten
Duurzaamheid buiten 5 tot 10 jaar
Gewicht
Licht van gewicht
Toepassing
zowel binnen of buiten. Door het lichte gewicht vaak als gevelbord

Nog geen reviews, wees de eerste die een review schrijft

DVC Sign - Specialist in signing

Onze specialisten helpen je graag met advies op maat. Zo weet je zeker dat jij het beste materiaal krijgt dat past bij jouw vraagstuk of probleem. Wij hebben ervaring met diverse materialen en weten altijd de juiste match te vinden.

Waarom Dibond bestellen bij DVC Sign?

  • Altijd haarscherp en zeer kleurecht geprint reclamemateriaal.
  • Je eigen ontwerp aanleveren of laten ontwerpen? Onze specialisten staan voor je klaar.
  • Door het printen in eigen beheer kunnen wij snel leveren.

Vraag direct online een offerte aan voor plaatmateriaal van Dibond. Wil je advies van onze specialisten? Wij helpen jou graag via +31 (0)20 463 18 27 of het contactformulier.