Trespa

Prijs op aanvraag

Ben je op zoek naar een sterk en hufterproof plaatmateriaal? Borden van Trespa met jouw bedrijfsnaam of boodschap zorgen voor een zeer hoge zichtbaarheid. Trespa is van zware kwaliteit kan tegen een stootje. Het wordt veel gebruikt als reclamemateriaal bij hockey- en voetbalvelden. Zeer geschikt voor langdurige toepassing, waarbij geen onderhoud nodig is. Vraag direct een offerte aan via de website.

Vraag offerte aan

Reclameborden van Trespa bestellen

Trespa is hufterproof en onderhoudsvrij. Het wordt vaak toegepast op locaties bij sportvelden of waar veel mensen langslopen, het is namelijk goed bestand tegen vandalisme. Zorg ervoor dat jouw boodschap of bedrijfslogo opvalt door een haarscherp geprint bord van Trespa.

Het materiaal Trespa

Trespa, ook wel HPL plaat of volkernplaat genoemd, is zwaar, zeer sterk en duurzaam. Het is te bestellen in diverse maten en diktes. Je komt Trespa dan ook voornamelijk tegen bij duurzame toepassingen. Door de fullcolour print wordt jouw opdruk altijd haarscherp geprint voor het mooiste resultaat.

Materiaal
Zeer stijf een duurzaam materiaal
Belettering
dmv folie
Duurzaamheid binnen
Duurzaamheid binnen vele jaren
Duurzaamheid buiten
Duurzaamheid buiten 5 tot 20 jaar
Gewichtewicht
Zwaar van gewicht
Toepassing
Voornamelijk buiten bijvoorbeeld langs sportvelden

Nog geen reviews, wees de eerste die een review schrijft

DVC Sign - Specialist in signing

Heb je hulp nodig bij de keuze van het juiste materiaal? Onze specialisten helpen je graag het juiste materiaal te vinden. Wij hebben ervaring met een ruim assortiment aan materialen en weten altijd de juiste match te vinden.

Waarom een reclamebord van Trespa bestellen bij DVC Sign?

  • Onze specialisten adviseren je graag over de verschillende toepassingsmogelijkheden, zo heb jij altijd het meest geschikte materiaal.
  • Dit plaatmateriaal is zwaar, zeer sterk en duurzaam.
  • DVC zorgt voor de beste kleurendruk die aansluit bij jouw huisstijl.

Vraag direct online een offerte aan. Wil je advies van onze specialisten? Wij helpen jou graag via +31 (0)20 463 18 27 of het contactformulier.