Raamfolie

Prijs op aanvraag

Raamfolie is een goede manier om jouw logo duidelijk in beeld te brengen of een actie of boodschap onder de aandacht te brengen bij jouw bedrijfspand. Raamfolie is multifunctioneel inzetbaar, bij tijdelijke acties, permanent, om de zon tegen te houden of ongewenste inkijk tegen te gaan. Raamfolie wordt altijd op maat gemaakt en haarscherp geprint. Vraag direct online een offerte op.

Vraag offerte aan

Raamfolie met eigen ontwerp bestellen bij DVC Sign

Raamfolie wordt op maat gemaakt en geprint in jouw design. Raamstickers kunnen worden ingezet om bijvoorbeeld een tijdelijke actie onder de aandacht te brengen. Met jouw actie op jouw etalageraam trek je de aandacht van voorbijgangers. Bovendien zorgen raamstickers ook voor extra exposure. Door plaatsing aan de binnenzijde van het raam wordt vandalisme tot een minimum beperkt. We denken graag met jouw organisatie mee voor ludieke raambestickering!

Materiaal van raamfolie

Afhankelijk van de vraag zorgen wij voor het bijpassende materiaal. Ga jij voor permanent jouw logo in beeld of een tijdelijke actie of boodschap? Wij zorgen altijd voor een haarscherpe en kleurechte print. Lever zelf een ontwerp aan of laat onze specialisten een ontwerp maken, helemaal in lijn met jouw huisstijl en design. Het netjes plakken van de folie is een kunst op zich, onze ervaren specialisten ontzorgen je hier graag mee.

Raamfolie
Materiaalgebruik
afhankelijk van de uitvoering uit Snijteksten, fullcolor prints, Zandstraalfolie, OneWay Vision
Montage
door u zelf of door het montageteam van DVC
Duurzame materialen
indien gewenst PVC vrije folies en duurzame Latex inkten

Nog geen reviews, wees de eerste die een review schrijft

DVC Sign - Specialist in stickermaterialen

Wij geven graag advies op maat voor het beste resultaat. Onze ervaren specialisten helpen je van begin tot eind; van materiaalkeuze tot het uiteindelijke aanbrengen van raamfolie. Zo garanderen wij het beste resultaat.

Waarom raamstickers bestellen bij DVC Sign?

  • Onze ervaren specialisten staan voor je klaar voor advies op maat.
  • Hoogwaardige kwaliteit en haarscherpe print gegarandeerd.
  • DVC Sign zorgt voor het beste resultaat dat aansluit bij jouw huisstijl.

Vragen of meer informatie nodig? Neem contact op met onze specialisten via +31 (0)20 463 18 27 of het contactformulier.