Uitbreiding machinepark met lasersnijmachine

Uitbreiding machinepark met lasersnijmachine

In mei 2021 hebben wij een nieuwe machine in gebruik genomen: wij zijn nu de trotse eigenaar van een lasersnijmachine! Een machine die onze mogelijkheden op het gebied van signing nog groter maakt. Wij vertellen je graag meer over de toepassingsmogelijkheden van onze nieuwe aanwinst.

Precisiewerker van formaat

De lasercutter kan op twee manieren ingezet worden: om materialen te snijden én om materiaal te graveren. Het mooie aan de lasersnijder is dat hij heel nauwkeurig en strak werkt. Zo kunnen wij jouw bedrijfslogo, reclameboodschap of uiting heel strak op materiaal graveren of uit materiaal snijden. Ook zijn we in staat om platen met een maximale breedte van 1,3 meter in één keer te bewerken.

Deze precisiewerker is in te zetten voor veel verschillende materialen. Ga jij voor de strakke uitstraling van dibond, de chique uitstraling van plexiglas of liever de natuurlijk uitstraling van hout? Bij DVC Sign weten we er wel raad mee! Ook leer, metaal, karton, forex of textiel: je kunt het zo gek niet bedenken of met deze machine graveren of snijden wij jouw boodschap in het gewenste materiaal!

Van contour gesneden logo’s tot een pronkstuk in jouw bedrijfspand

Door zijn veelzijdigheid is deze machine toepasbaar voor veel projecten. Zo vroeg het kledingmerk King Louie, van oudsher gevestigd in Amsterdam, ons onlangs om 1.200 logo’s te produceren en te snijden uit hout. Een mooie opdracht, die bijdraagt aan de zichtbaarheid van het bedrijf!

Naast deze specifieke toepassing, gebruiken wij de machine ook op heel andere gebieden van signing. Denk bijvoorbeeld aan bewegwijzeringsmaterialen, zoals pijlen met een logo en bordjes met de aanduiding ‘toilet’. Of wat dacht je van een design gesneden contour van een dier, skyline of jouw eigen bedrijfspand? Een pronkstuk in het interieur van jouw organisatie!

Ben je op zoek naar een leuke goodie of gadget om als promomateriaal uit te delen op een beurs of event? Ook dan denkt DVC Sign graag met je mee! Een leuke sleutelhanger in contour van jouw bedrijfslogo of een wijnglas met een gegraveerde boodschap; de mogelijkheden zijn eindeloos!

De lasercutter van DVC Sign
De lasercutter van DVC Sign

DVC Sign maakt het voor jou!

Ben jij op zoek naar een uniek stukje signing? DVC Sign maakt het voor jou! Onze producten zijn eigenlijk altijd maatwerk, passend bij jouw huisstijl en uitstraling. Wij geven eerlijk en realistisch advies over het gebruik van materialen en komen graag met creatieve, vernieuwende oplossingen. Benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen, bijvoorbeeld met onze lasersnijmachine? Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie of een offerte op maat.