Ludieke anderhalve meter handhaving

Ludieke anderhalve meter handhaving

Het coronavirus en de nieuwe ‘anderhalve meter maatschappij’ zorgt voor creatieve oplossingen. Om verdere besmettingen te beperken kan je als bedrijf diverse maatregelen nemen om ervoor te zorgen dat mensen afstand van elkaar houden. Het grote shopping center in Amstelveen, waar wij al meer signing verzorgd hebben, kwam met een unieke vraag: poppen voor de handhaving van anderhalve meter. Een ludieke en effectieve manier van coronapreventie

In het grote winkelcentrum staan banken en stoelen in de hallen en rustruimtes. Om ervoor te zorgen dat bezoekers van het winkelcentrum niet te dicht naast elkaar gaan zitten en om de anderhalve meter te waarborgen, was het van belang om een aantal stoelen onbruikbaar te maken. Door het gebruik van vriendelijke en ludieke poppen is het nuttige met het aangename gecombineerd.

Van idee naar product

Onze specialist is ter plaatse geweest om alle banken in kaart te brengen en op te meten. Vervolgens zijn er diverse mogelijkheden uitgedacht en conceptvoorstellen gemaakt. Daarna is het artwork gerealiseerd: een vriendelijk gezin, bestaande uit man, vrouw, kind, opa en oma. De poppen zijn voorzien van teksten om bezoekers op een vriendelijke manier te herinneren aan het anderhalve meter beleid.

De poppen zijn geproduceerd uit drielaags dubbelzijdig bedrukt karton. De poppen zijn contour gesneden en op de juiste manier gevouwen. Ten slotte hebben wij de familie in hoogsteigen persoon afgeleverd bij het winkelcentrum en op de juiste plekken geplaatst. Het gezin wordt door bezoekers met open armen ontvangen.

Familie Karton klaar om aan het werk te gaan in Amstelveen
Familie Karton klaar om aan het werk te gaan in Amstelveen

DVC Sign denkt met je mee

Heb jij ook een leuk idee voor een uniek project? Onze signmakers denken graag met je mee! Wij hebben een groot assortiment aan producten en materialen en denken graag met je mee voor het beste resultaat. Neem gerust contact op met onze specialisten voor meer informatie.