Dag en nacht zichtbaar? Dit zijn de verschillende opties voor verlichte gevelreclame

Dag en nacht zichtbaar? Dit zijn de verschillende opties voor verlichte gevelreclame

Met jouw bedrijfsnaam aan de gevel ben je zichtbaar en trek je de aandacht van voorbijgangers. Dag én nacht zichtbaar zijn? Ga dan voor gevelreclame! Bekijk 4x verlichte gevelreclame.

#01 Doosletters met verlichting

Doosletters zijn een goede manier om jouw bedrijfsnaam en –logo in beeld te brengen. Deze gevelreclame kan worden uitgevoerd in verschillende vormen, kleuren en materialen en zijn ook met zowel directe als indirecte verlichting verkrijgbaar. In tegenstelling tot lichtbakken zijn doosletters subtieler en chiquer qua uitstraling, maar ook vaak kostbaarder.

Doosletters zijn meestal 15 cm diep. De meest gebruikte doosletter is het profiel waarbij de letter aan de voorzijde wordt verlicht en met afstandhouders tegen de gevel worden gemonteerd. Een variant waarbij de achterzijde licht uitstraalt of waar gebruik van neon wordt gemaakt is ook goed mogelijk.

#02 Freesletters met verlichting

Een goede gevelreclame draagt bij aan een professionele uitstraling en hoge zichtbaarheid. Freesletters zijn zeer geschikt om jouw logo en bedrijfsnaam op een sterke manier neer te zetten. Freesletters zijn te bestellen in diverse materialen zoals Acrylglas, aluminium, pvc, hout of messing. Deze worden op maat gemaakt naar jouw wens en passend in jouw huisstijl.

Naar jouw wens monteren we de freesletters direct op de gevel of met afstandhouders voor een chiquere uitstraling. Dit type gevelreclame kan tevens uitgevoerd worden met verlichting.

#03 Lichtbakken

Liever direct klaar met één (grote) lichtbak? Ook dat kan! Prijstechnisch is deze manier van lichtbakken een goede keus. Lichtbakken zijn een stijlvolle en goede optie om lichtreclame op jouw gevel uit te voeren.

Ze worden uit hoogwaardig aluminium gemaakt in diverse vormen. Deze vorm van lichtreclame kan zowel haaks als recht uitgevoerd worden en zijn voorzien van duurzame ledverlichting.

#04 Verlichte letters

Naast lichtbakken en doos- of freesletters kun je er ook voor kiezen om de letters te verlichten. Ook subtiele neonverlichting kan een stoere uitstraling geven aan jouw bedrijfspand.

Elk gebouw is anders en vraagt daardoor een unieke gevelreclame. Onze specialisten denken graag met je mee op het gebied van design, materiaalkeuze en montering! Neem contact op per mail of telefoon.