Strakke indoor signing voor Qwic

Strakke indoor signing voor Qwic

Weer een mooi project afgerond bij DVC Sign! Voor klant Qwic in Amstelveen, ontwikkelaar van innovatieve E-bikes, hebben wij de indoor signing voor hun bedrijfspand mogen uitvoeren, om de complete showroom geheel in stijl aan te kleden.

Strak en modern

Qwic zet zich, door het ontwikkelen van innovatieve e-bikes, in voor een toekomst met autovrije steden. Innovatie en modern design staat bij hen hoog in het vaandel, dus dat wilden we graag terug laten komen in de bedrijfsaankleding van hun bedrijfspand. De kleuren zwart en wit voeren de boventoon, waardoor de uitstraling perfect aansluit bij de huisstijl van Qwic.

Van lichtbak tot textielframe

Bij dit project hebben we veel diverse soorten producten gebruikt bij de inrichting en aankleding van de showroom. Zo hebben we gebruik gemaakt van lichtbakken met supernova doeken, zijn de podia voor de fietsen compleet gewrapped en is er een complete spiegelwand voorzien van folie met daarop een timeline van het bedrijf, als een mooie eyecatcher. Ook is er een kastenwand voorzien van folie met visual en is de koffiehoek gewrapped.

Een mooi resultaat van een indoor signing plan op maat! Qwic blij, wij blij!

De kleuren zwart en wit voeren de boventoon

Wat mogen we voor jou doen?

Ook hulp nodig op het gebied van signing voor jouw bedrijf? DVC Sign denkt graag met je mee. We hebben voor iedere reclamevraag wel een (maatwerk)oplossing, de mogelijkheden zijn eindeloos. Vragen of advies nodig? Onze medewerkers helpen je graag!

 

Fietspodia
Fietspodia
Fietspodium en informatiezuil
Fietspodium en informatiezuil
Koffiehoek gewrapped en timeline Qwic op spiegelwand
Koffiehoek gewrapped en timeline Qwic op spiegelwand
Timeline Qwic bedrukt op folie
Timeline Qwic bedrukt op folie
Fietspodium en textielframe
Fietspodium en textielframe