Signing en bewegwijzering Shopping Center

Signing en bewegwijzering Shopping Center

Dit overdekt winkelcentrum is toonaangevend voor Nederland en bevindt zich in de Randstad. Het typeert zichtzelf als een “unieke, innovatieve winkel-, eet, vrijetijds- en entertainment bestemming”. Voor dit unieke winkelcentrum zijn onze specialisten aan de slag gegaan met de signing en de bewegwijzering voor zowel voetgangers als automobilisten in het complex.

Het winkelcentrum bestaat uit zo’n 280 winkels, restaurants en recreatiebestemmingen en beschikt over 4000 gratis parkeerplaatsen. Een leuke uitdaging voor onze specialisten om hierin de navigatie helder en duidelijk in beeld te brengen. En volledig in de huisstijl van het bedrijfspand, dat een chique uitstraling heeft.

Bewegwijzering van a tot z

De specialisten van DVC Sign hebben de volledige parkeergarage voorzien van routing en signing. Met diverse materialen hebben we gezorgd dat de routing en navigatie voor bezoekers eenvoudig en duidelijk zichtbaar is. Hiervoor hebben we gebruik gemaakt van diverse materialen, zoals lichtbakken, Acrylaat, dibond borden met opdruk en een groot portaalframe met reflecterende vinylbelettering. Bij dit project zijn we vanaf de start betrokken geweest bij de ontwikkeling van het plan en de keuze van de materialen tot het monteren van de producten ter plaatse.

Zowel binnen als buiten is het pand voorzien van een sterke bewegwijzering
Zowel binnen als buiten is het pand voorzien van een sterke bewegwijzering

Lichtbakken voor iedere shop

Naast de routing hebben we eerder voor deze opdrachtgever 200 haakse lichtbakken mogen leveren. De lichtbakken zijn 40 mm dik en voorzien van inwendige ledverlichting en hoogglans afwerking. Deze lichtbakken geven een chique uitstraling aan het pand en zorgen voor een hoge zichtbaarheid van de gevestigde bedrijven in het pand.

DVC Sign is van alle markten thuis

Ben jij ook op zoek naar lichtbakken, navigatieborden of ander signingmateriaal? Onze specialisten vertellen je graag meer over alle mogelijkheden die wij kunnen bieden. Wij hebben een groot assortiment aan maatwerkoplossingen en denken graag met je mee voor het beste resultaat. Neem gerust contact op met onze specialisten voor meer informatie.