Wandbekleding voor Ronald McDonald Huis Emma Amsterdam

Wandbekleding voor Ronald McDonald Huis Emma Amsterdam

Onlangs hebben we wel een hele mooie - en vooral dankbare - opdracht mogen realiseren. En deze hebben onze specialisten met beide handen aangegrepen! Voor het Ronald McDonald Huis Emma Amsterdam heeft DVC Sign een bijdrage geleverd aan de upgrade van twee nieuwe slaapkamers in het huis. Met als belangrijkste doel: rust en eenheid creëren met stijlvolle wandbekleding.

Een warm familiehuis

Het Ronald McDonald Huis Emma Amsterdam is een tijdelijk onderkomen voor ouders en familie van kinderen die voor enige tijd zijn opgenomen in het Emma Kinderziekenhuis. Per jaar maken zo’n 850 gezinnen gebruik van het familiehuis, waar ze dag en nacht in de buurt zijn van het ziekenhuis. Het huis, gelegen naast het Amsterdam Medisch Centrum (AMC), heeft maar liefst 30 kamers. Onlangs zijn er twee kamers (inclusief badkamers) volledig vernieuwd. De huidige kamers verdienden een upgrade en daarom heeft DZAP – a Cushman & Wakefield company het initiatief genomen om deze geheel belangeloos te verbouwen! Uiteraard niet alleen: in samenwerking met een aantal andere partners is de verbouwing gerealiseerd.

Sfeervolle wandbekleding

We zijn trots dat we namens DVC Sign ook een kleine bijdrage hebben geleverd aan dit mooie project. Wij hebben de muren in de kamers voorzien van naadloos fotobehang, met een haarscherpe print op het materiaal Airtex. Mede hierdoor is de uiteindelijke inrichting van de kamer modern, sfeervol en gezellig. Een comfortabel onderkomen voor ouders en gezinnen die tijdelijk genoodzaakt zijn om dichtbij het Emma Kinderziekenhuis te verblijven.

Airtex fotobehang
Airtex fotobehang

Ontdek de mogelijkheden van Airtex

Het grote voordeel van Airtex is dat wij jouw print op één stuk doek kunnen printen. Zo voorkom je gedoe met losse banen die niet goed op elkaar aansluiten, maar werk je juist eenvoudig en efficiënt. Wie wil dat nou niet? Naadloze (foto)behang is extra geschikt als je grote oppervlakken wilt bekleden. De keuze uit foto’s en prints is oneindig: wij kunnen precies printen wat jij wil. Het behang heeft een mooie, matte uitstraling met de meest intense kleuren! Airtex is uitermate sterk omdat het gemaakt is van polyester met een toplaag van PVC, welke kreuken en scheuren tegengaat. Hierdoor breng je het behang eenvoudig en snel aan op de wanden. De toplaag is bovendien waterafstotend en biedt een goede bescherming tegen oppervlakte beschadigingen en vlekken. Deze eigenschappen verhogen de levensduur van het behang ten opzichte van andere materialen.

Ontwerp: DZAP – a Cushman & Wakefield company 

Fotografie: Denise Zwijnen