Bewegwijzering voor parkeergarage grootste shoppingcenter van Nederland

Bewegwijzering voor parkeergarage grootste shoppingcenter van Nederland

DVC Sign heeft van Unibail-Rodamco-Westfield de opdracht gekregen voor levering en montage van alle benodigde signing en bewegwijzering voor de parkeergarages van Westfield Mall of the Netherlands in Leidschendam. Een flinke klus waar diverse materialen en producten uit ons assortiment worden ingezet voor het beste resultaat: Een sterke en duidelijke bewegwijzering.

Westfield Mall of the Netherlands is een wereldwijd concept. In de 89 winkelcentra in Amerika en Europa  ontvangt Westfield jaarlijks meer dan 1.2 Miljard bezoekers. In Nederland zijn er 5 winkelcentra die bij dit concept horen, waaronder het grootste overdekte winkelcentrum van Nederland, gevestigd in Leidschendam. Het geschatte bezoekersaantal op jaarbasis ligt op 14 miljoen bezoekers. Voor deze klant hebben wij reeds 200 haakse lichtbakken geleverd en diverse signing en bewegwijzeringsopdrachten gedaan voor Stadshart Amstelveen. Zo ook de ludieke kartonnen poppen voor de handhaving van de coronamaatregelen.

Voldoende parkeerruimte met vijf parkeergarages

Om alle bezoekers te kunnen ontvangen, is voldoende parkeerfaciliteit noodzakelijk. En daar hoort natuurlijk een sterke routing bij. De specialisten van DVC Sign hebben deze klus geklaard voor Westfield Mall of the Netherlands P1, P2, P4 en P5. Zowel voor voetgangers als automobilisten dient de routing duidelijk en vanzelfsprekend te zijn, zodat er geen onduidelijkheid in de navigatie ontstaat.

De specialisten van DVC Sign zijn eerst op locatie langs geweest om de situatie op te nemen. Daarna is er aan de hand van het vlekkenplan een inventarisatie gemaakt van de benodigde materialen en zijn de productie tekeningen gerealiseerd. Na de productie van de benodigde beelddragers heeft ons montageteam alle benodigdheden op een juiste en zorgvuldige wijze gemonteerd. Het resultaat is een duidelijke en logische bewegwijzering, die als vanzelfsprekend voelt voor de bezoeker. En precies dat is wat wij als gewenste resultaat voor ogen hebben.

Een sterke samenwerking van materialen

Om dit project te laten slagen zijn diverse materialen gebruikt, zoals verwijsborden (voornamelijk Dibond), statische en dynamische lichtbakken, verwijszuilen, portaalframes, doosletters en belettering. Op P5 is groot portaalframe geplaatst  om de uitgang duidelijk in beeld te brengen. Hier is een aluminium kokerconstructie geplaatst die aan beide zijden voorzien is van aluminium panelen. Het geheel is gespoten en de borden zijn voorzien van reflecterende vinylbelettering zodat de uitgang dag en nacht goed zichtbaar is.

Voor het beste resultaat

Wil jij ook een sterke routing aanleggen in een parkeergarage of andere locatie? Onze specialisten helpen je graag. Bewegwijzering is maatwerk. Neem daarom contact op met onze specialisten. Zij vertellen je graag meer over de mogelijkheden om jouw project tot een succes te brengen.